42... μύρια για Ντι Μαρία!

Γιώργος Καραμάνος
42... μύρια για Ντι Μαρία!

bet365

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να κάνει δυνατή κρούση για τον Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αρνείται να ανανεώσει με τη Ρεάλ που δεν επιθυμεί να αυξήσει τις απολαβές του.

Στη Μαδρίτη γνωρίζουν πως πρόκειται για κάτι περισσότερο από μία απλή φήμη. Αρχισαν λοιπόν να ανησυχούν μην τυχόν και χάσουν τον κορυφαίο... πασαδόρο τους. Οι μάνατζερ του Ανχελ Ντι Μαρία έχουν ήδη δεχτεί μία πρώτη κρούση από αγγλικό σύλλογο που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- είναι η Τσέλσι. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για 42 εκατ. ευρώ που αναμένεται να διατεθούν για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο 23χρονος φέτος βγάζει μάτια και μόνο στο πρωτάθλημα μετράει 12 ασίστ. Ωστόσο, ενώ οι Μαδριλένοι είναι άκρως ευχαριστημένοι από την απόδοση του, εκείνος έχει χαλαστεί πολύ μαζί τους και αυτό τους έχει ανακοινώσει, κάτι που έχει αφήσει να διαρρεύσει και μέσω του Τύπου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό. Οταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010, του είχαν τάξει πως εάν τον πρώτο χρόνο έπιανε ένα στάνταρ συμμετοχών, θα αυξάνονταν και οι απολαβές του, τελικά δεν πήρε φράγκο. Φέτος η Ρεάλ έχει συναντηθεί τουλάχιστον τρεις φορές με τους μάνατζερ του, αλλά η πρόθεση της για ανανέωση δεν έχει υλοποιηθεί, καθότι ο Ντι Μαρία αξιώνει γενναία αύξηση.

Ολα αυτά τα γνωρίζει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος τον θέλει σαν τρελός στην Τσέλσι. Και όσο δεν ανανεώνει με τους Μερένγκες, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στην πώληση του, μιας και οι Λονδρέζοι θα τον... χαρτζιλικώσουν γερά. Οσο για τη Ρεάλ, το deal δεν θα ήταν κακό από οικονομικής πλευράς, καθότι τον αγόρασε 29 εκατ. από τη Μπενφίκα και θα πάρει 42! Αγωνιστικά όμως... ;

 

Τελευταία Νέα