«Πάντα για την νίκη ο ΠΑΟΚ»

«Πάντα για την νίκη ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Πάντα για την νίκη ο ΠΑΟΚ»

bet365

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Μπνέι και θα έρθει εύκολα όπως δήλωσε ο Γιώργος Κατσικάς, αν υπάρχει αυτοσυγκέντρωση.

Ο νεαρός άσος του του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Αν την έχουμε, θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα».

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ προσφέρεται σε απόδοση 2.44 στην betfair

Σχετικά με την υψηλή θερμοκρασία που θα υπάρχει στο Τελ Αβίβ, είπε ότι: «Εδώ και ένα μήνα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Ο ΠΑΟΚ πάντα πάει για την νίκη είτε εκτός έδρας, είτε εντός».

Για το αν προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ανέφερε: «Σίγουρα. Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω, τότε σίγουρα θα έρθει και ένα γκολ. Δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την ομάδα. Μας έχει πει ο προπονητής για 2-3 παίκτες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο στο βίντεο».

Όσο για τους στόχους στο Γιουρόπα Λιγκ και το αν θα παίξει ο ίδιος: «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θέλουμε να πάμε καλά στην διοργάνωση και όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν ξέρω αν παίξω, θα είναι όμως μιας μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω εφόσον αγωνιστώ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα