ΠΑΟ στην κλήρωση με γεμάτες τσέπες!

ΠΑΟ στην κλήρωση με γεμάτες τσέπες!

Gazzetta team
ΠΑΟ στην κλήρωση με γεμάτες τσέπες!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα είναι μόνος του στην κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής για το Europa League κάτι που... δεν χάλασε τους διοικούντες του καθώς επιπλέον χρήματα μπαίνουν στα ταμεία!

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στην Βιέννη και ο Ατρόμητος αν και πάλεψε δεν τα κατάφερε με την Νιούκασλ οι «πράσινοι» γίνονται... πλουσιότεροι κάτι παραπάνω από 1 εκ ευρώ!

Αυτό συμβαίνει γιατί το τηλεοπτικό market pool για την Ελλάδα πάει αυτούσιο στον Παναθηναϊκό και του δίνει μία νέα οικονομική ανάσα. Βέβαια, το ακριβές ποσό που θα μπει στα ταμεία του «τριφυλλιού» θα εξαρτηθεί στην πορεία!

Το ποσό που αναλογεί στην Ελλάδα, αγγίζει περίπου τα 5 εκατομμύρια. Απότη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Europa League, θα πάρει 2,5 εκατομμύρια (αν πέρναγε και ο ΠΑΟΚ θα μοιράζονταν από 1,25εκ).

Αν όμως καταφέρει και περάσει στην φάση των «32» (και δεν βρεθεί ο Ολυμπιακός στο Europa League από το Τσάμπιονς Λιγκ) το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί χωρίς να υπολογίζονται σε αυτό ούτε τα χρήματα που αντιστοιχούν στους βαθμούς ούτε το μπόνους πρόκρισης! Αν μη τι άλλο ανάσα για το «τριφύλλι» σε δύσκολες εποχές!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα