Αποθέωση Φερέιρα και... εκδίκηση!

Αποθέωση Φερέιρα και... εκδίκηση!

Αποθέωση Φερέιρα και... εκδίκηση!

bet365

Με τον Ολυμπιακό δεν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό και ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς αναζητά... εκδίκηση με τη Μάριμπορ! Ο Σλοβένος μιλά στο gazzetta.gr για τα ματς και αποθεώνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Ανέλαβε ως αθλητικός διευθυντής τη Μάριμπορ και για τους Σλοβένους είναι ο άνθρωπος που έφερε την αναγέννηση της. Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς ως παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό και ευελπιστεί να το κάνει με τη Μάριμπορ. Ο «ιθύνων νους» της αντιπάλου των «πρασίνων» μίλησε στο gazzetta.gr για τον όμιλο – φωτιά και έστειλε θερμές ευχές στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, τον οποίο και αποθεώνει, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Μπενφίκα!
- Στο άκουσμα της κλήρωσης με τον Παναθηναϊκό πως αντέδρασες;
«Ήταν ακόμα ένας δύσκολος αντίπαλος για μας, ωστόσο χαίρομαι που θα έρθουν οι Έλληνες στη Σλοβενία, θα ήθελα να τους δω από κοντά. Είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά και πιο έμπειρος, κάτι που θα κάνει δυσκολότερο το έργο μας».
- Τι είναι αυτό που θα δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία;
«Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα παρά τη δύσκολη κλήρωση, αλλά και τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ. Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο, εξαιρετικούς παίκτες και διαθέτουμε μια πολύ καυτή έδρα. Σίγουρα οι Έλληνες είναι μαθημένοι, όμως το γήπεδό μας μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά»
- Η Μάριμπορ μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό τον όμιλο;
«Μας αρέσουν τα δύσκολα, υπάρχει μεγάλο κίνητρο και ετοιμαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση αυτού του ομίλου. Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε, είναι δύσκολο με τρεις μεγάλες ομάδες, όμως είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα τους κάνουμε τη ζωή... δύσκολη στον αγωνιστικό χώρο».
- Από τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις κάτι τη δεδομένη στιγμή. Τι θυμάσαι;
«Η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να του στείλω μέσα από το gazzetta.gr τα χαιρετίσματά μου, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τεχνικός ο πρώην προπονητής μου και σίγουρα ο Παναθηναϊκός μόνο ωφελημένος βγαίνει από την παρουσία του στον πάγκο. Γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον δρόμο του, έχει τον ιδανικό προπονητή στον πάγκο, εμπειρία, αλλά και καλούς διεθνείς παίκτες»
- Δεν είχες κερδίσει τον Παναθηναϊκό ως παίκτης του Ολυμπιακού; Με τη Μάριμπορ;
«Ναι, μια φορά είχα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν τα κατάφερα, ελπίζω να κερδίσουμε τώρα, αν και επαναλαμβάνω πως είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουμε απέναντί μας μια πολύ δύσκολη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε το καλύτερο ξεκίνημα».
- Ποια είναι τα προγνωστικά σου για τις δυο θέσεις που δίνουν πρόκριση;
«Είναι όμιλος για... Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δυνατές Τότεναμ και Λάτσιο, αλλά δεν γνωρίζω αν στο Γιουρόπα Λιγκ παρουσιαστούν το ίδιο καλές. Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρος και σκληρός αντίπαλος, αλλά και μεις έχουμε πιθανότητες. Αν κερδίσουμε στο πρώτο ματς τον Παναθηναϊκό θα έχουμε και την απαιτούμενη ψυχολογία για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα