«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η Τούμπα»

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η Τούμπα»

Gazzetta team
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η Τούμπα»

bet365

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ραπίντ Βιέννης ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπη μίλησε ο Γκέρσον, εστιάζοντας στην «καυτή» Τούμπα.

Ο νεαρός αμυντικός των Βιεννέζων αναφέρθηκε παράλληλα και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, υποστηρίζοντας πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ωστόσο τόνισε στην συνέντευξή του στα «Σπορ του Βορρά», ότι η Ραπίντ θα είναι καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκέρσον:

Η Ραπίντ μετά τη Βοϊβοντίνα κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League. Πώς βλέπεις αυτή τη σειρά των αγώνων;

«Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύο δύσκολα και περίπλοκα παιχνίδια. Είναι δύσκολο στο Europa League να βγάλεις συμπεράσματα και να κάνεις προγνωστικά πριν από τους αγώνες. Ξέρουμε καλά όμως ότι είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι και παρότι παίζουμε εκτός έδρας, εμείς θα ψάξουμε τη νίκη. Γι’ αυτό ακριβώς θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα».

Γνωρίζεις για την περσινή και προπέρσινη πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League; Οτι έφτασε δύο σερί σεζόν στους “32”; Ξέρεις ότι πέρυσι πέτυχε μία σπουδαία νίκη μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, και την απέκλεισε;

«Ναι τα γνωρίζω, αλλά δεν αλλάζουν κάτι αυτά. Ολες οι ομάδες που αγωνίζονται στο Europa League κάποια στιγμή έχουν καταφέρει πολλά και γι’ αυτόν το λόγο βρίσκονται εδώ. Όλες οι ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε εδώ έχουν την ιστορία τους και τις επιτυχίες τους, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Ο Σαλπιγγίδης είναι ίσως ο πιο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Ως νεαρός αμυντικός τον φοβάσαι;

«Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά ένας επιθετικός όπως και όλοι οι άλλοι… Έτσι ψυχρά πρέπει να τον δούμε, αλλά και να τον προσέξουμε πολύ. Αλλά όλο το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, πρέπει να προσέξουμε γενικά».

Τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Τούμπα για σας;

«Ο πρώτος κίνδυνος είναι η έδρα, η Τούμπα όπου το έργο μας θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας για να μη χαθεί ο στόχος. Ελπίζω πάντως ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα