«Διαφορετικά στην Πόλη με ΠΑΟ»

«Διαφορετικά στην Πόλη με ΠΑΟ»

Φάνης Παναγιώτου
«Διαφορετικά στην Πόλη με ΠΑΟ»

bet365

Η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα φέτος, ωστόσο ο Βίκτορ Χριάπα ξεκαθαρίζει ότι ο ημιτελικός της Πόλης θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι.

«Αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό ήδη δύο φορές και παρότι κερδίσαμε ισάριθμες, πιστεύω πως στον ημιτελικό του Final Four θα γίνει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρώτον γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τους αντιμετωπίσαμε και δεύτερον γιατί πρέπει να λάβουμε υπόψη τη σημασία ενός ημιτελικού, που θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά έχω παρακολουθήσει κάποια. Ο Παναθηναϊκός παρουσίαζε διαφορετικό πρόσωπο: σε κάποια ματς δεν έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο κι έπαιξε πολύ άσχημα, ενώ σε κάποια άλλα παιχνίδια έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Εμείς γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και θα προετοιμαστούμε για αυτό χωρίς να ελπίζουμε πως θα παίξουν άσχημα απέναντί μας», σχολίασε αναφερόμενος στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Βίκτορ Χριάπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα