«Ο Μήτσος είναι τεράστιος»

«Ο Μήτσος είναι τεράστιος»

Gazzetta team
«Ο Μήτσος είναι τεράστιος»

bet365

O Kώστας Καϊμακόγλου έσταξε... μέλι για τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη και τόνισε πως θα ήθελε στο τελικό να βρεθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς θα είναι φανταστικό για το ελληνικό μπάσκετ.

Μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Έλληνας φόργουροντ του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Sport Day»

Για την πρόκριση: «Ακόμα δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο θέλω, γιατί μου έχει βγει το άγχος των ημερών. Όσο περνάει η ώρα θα αισθάνομαι πιο ευτυχισμένος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν για αυτή την ομάδα».

Για την σειρά με την Μακάμπι: «Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μου φάνηκε σαν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σαν να τραβούσαμε τα Πάθη του Χριστού. Ήταν μια ψυχοφθόρα σειρά και έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση. Τέλος καλό, όλα καλά. Γιορτάσαμε νωρίς το Πάσχα.

Όπως εξελίχθηκε αυτή η σειρά ήθελε αρκετή δύναμη. Νικήσαμε άνετα στο πρώτο ματς και φτάσαμε να παίζουμε τη ζωή ή τον θάνατό μας στο τέταρτο ματς, το οποίο ήταν και το κλειδί. Στο πέμπτο ματς είχαμε έναν φανταστικό Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός μας ήταν τεράστιος. Από μόνος του ένας τίτλος είναι... Δημήτρης Διαμαντίδης. Εκτός από τον Μητσάρα, όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους και κάναμε την ανατροπή».

Για την παρουσία των αδερφών Γιαννακόπουλων: «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις αυτούς τους δύο ανθρώπους να δίνουν το παρών τις τρεις τελευταίες μέρες πριν από τα ματς στη προπόνηση. Να μας μιλούν, να μας δίνουν κουράγιο και να μας εμψυχώνουν με τις ατάκες τους. Αν δεν ήταν εκείνοι, δεν θα υπήρχε ο Παναθηναϊκός με τις τόσες επιτυχίες. Θέλω από την καρδιά μου να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να συνεχίζουν να είναι μαζί μας».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και για το ενδεχόμενο να έχουμε ελληνικό τελικό: «Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης. Σε αυτά τα ματς με την πλάτη στον τοίχο επιβάλλεται να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για 40 λεπτά. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε ή να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα που έχουμε, νομίζω ότι έχουμε κάτι καλό.

Για το ελληνικό μπάσκετ θα είναι κάτι φανταστικό να αγωνίζονται στον τελικό οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Οπότε θα είναι πολύ σημαντικό και ωραίο να είναι ο τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα