Μην γίνει η Μακάμπι νέα... Τάου!

Μην γίνει η Μακάμπι νέα... Τάου!

Gazzetta team
Μην γίνει η Μακάμπι νέα... Τάου!

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής βρίσκεται πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και έχει αμέτρητες ευχάριστες αναμνήσεις. Μια από τις χειρότερες στιγμές του όμως ήταν ο αποκλεισμός από την Τάου το 2006 και ο Έλληνας άσος εύχεται να μην το ζήσει ξανά κόντρα στη Μακάμπι!

Πριν το Final Four της Πράγας το 2006 ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία με νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τάου να πανηγυρίσει την πρόκριση. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού το «τριφύλλι» έχασε με 71-74 και ο Κώστας Τσαρτσαρής εύχεται να μην το ζήσει ξανά αυτό κόντρα στη Μακάμπι την Πέμπτη (5/4):

«Θυμάμαι πολύ καλά πόσο μας πόνεσε εκείνη η ήττα. Ήταν δυσάρεστη εμπειρία. Από τον Παναθηναϊκό έχω δεκάδες ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά η ήττα αυτή από την Τάου είναι μία από τις λίγες στενάχωρες που θα θυμάμαι. Θέλαμε πολύ να πάμε στο Final Four, είχαμε κάνει μία τεράστια ανατροπή στο Top 16 και ο κόσμος είχε σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήρια για την Πράγα. Ο Ερντογάν, ωστόσο, έκανε το παιχνίδι της ζωής του και ο Πριγκιόνι έβαλε στο τέλος ένα μεγάλο καλάθι που μας σκότωσε. Δεν θέλω να το ξαναζήσω και πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι ώστε να δείξουμε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά»,

«Αν πιστέψουμε πως έχουμε προκριθεί επειδή γυρίσαμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, το χάσαμε το παιχνίδι. Και μάλιστα πολύ εύκολα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες και τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πως οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Θα νικήσει όποιος παίξει πιο δυνατά, πιο συγκεντρωμένα και πιο έξυπνα».

 

Τελευταία Νέα