Σόφο: «Να ανταποδώσουμε τα περσινά»

Σόφο: «Να ανταποδώσουμε τα περσινά»

Gazzetta team
Σόφο: «Να ανταποδώσουμε τα περσινά»

bet365

Σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη η Μακάμπι ψάχνει εκδίκηση για την περσινή νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό, ενώ μίλησε με σεβασμό για Μπατίστ και Βουγιούκα.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης υπογράμμισε ότι θέλει να... πληρώσει τον Παναθηναϊκό με το ίδιο νόμισμα: «Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι είναι πολύ μεγάλες ομάδες. Όπως μας κέρδισαν πέρυσι, έτσι θέλουμε να το ανταποδώσουμε εμείς φέτος»

Για τις μάχες του στη ρακέτα με τους Μάικ Μπατίστ και Ίαν Βουγιούκα, ο Έλληνας σέντερ των Ισραηλινών δήλωσε: «Πάντα υπάρχει δυσκολία παίζοντας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αναφορικά με τον Μπατίστ, έχω μόνο σεβασμό προς το πρόσωπό του, για τα χρόνια που έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ και για τον τρόπο που παίζει. Είναι τρομερός παίκτης. Πάντα, σε κάθε αγώνα, είναι συναρπαστικός και μπορείς να μάθεις πολλά από εκείνον. Με τον Ίαν είμαστε φίλοι, παίζουμε χρόνια μαζί. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω περισσότερο, αλλά οι προπονητές μας ξέρουν πόσο πρέπει να παίζουμε».

Όσο για την απόδοσή του, σχολίασε: «Δεν μπαίνω στη νοοτροπία ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδηθεί από έναν παίκτη. Όλοι άλλωστε προσπαθούμε για το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι δεν μπόρεσα να κάνω πολλά και προσπάθησα να βοηθήσω από τον πάγκο. Στο τρίτο προσπάθησα να βοηθήσω, αλλά στην επίθεση είχα ένα κόλλημα λόγω της καλής άμυνας του Παναθηναϊκού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα