Κρστιτς: «Ξέρουν από τίτλους στον Παναθηναϊκό»

Κρστιτς: «Ξέρουν από τίτλους στον Παναθηναϊκό»

Κρστιτς: «Ξέρουν από τίτλους στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Νέναντ Κρστιτς περιμένει πως ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό θα έχει πολλές ομοιότητες με το πρώτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι στην Αθήνα, ενώ αποθεώνει τους «πράσινους» και την ομάδα του.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε αρχικά για τους στόχους της ομάδας του στο mondo.rs: «Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο, σίγουρα είναι επιτυχία η VTB League ωστόσο το βάρος πέφτει στην Ευρωλίγκα και το ρώσικο πρωτάθλημα. Η πορεία μας είναι μεγάλη ωστόσο τι αξία θα έχει αν έχεις κάνει 50 νίκες, χωρίς όμως να φτάσεις στην κατάκτηση των τροπαίων. Στο τέλος μόνο ο τίτλος θα μετρήσει».

Όσο για τον αντίπαλό τους στο Final Four της Πόλης, Παναθηναϊκό: «Μπορεί να μην είναι όπως πέρυσι, αλλά θα έρθει στην Πόλη ως πρωταθλητής. Έχει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι ένα γκρουπ από έμπειρους παίκτες, που έχουν στη συλλογή τους τρόπαια και τον σεβασμό όλων.

Οι παίκτες των πρασίνων σίγουρα ξέρουν πως να κατακτούν ένα τρόπαιο, αλλά κι εμείς έχουμε τα δυνατά μας σημεία. Πρώτα απ' όλα έχουμε τους Κιριλένκο, Σισκάουσκας κι όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, που δεν φοβούνται».

Τέλος για τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονικής περιόδου: «Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές, φέτος και περιμένω πως το παιχνίδι θα έχει περισσότερες ομοιότητες με το πρώτο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια όμως γιατί τώρα θα παίξουμε για την πρόκριση. Τώρα κοιτάμε τον ημιτελικό και μετά όλα τ' άλλα».

 

Τελευταία Νέα