Όχι τόσο σίγουρος στο Final Four ο Κιριλένκο

Όχι τόσο σίγουρος στο Final Four ο Κιριλένκο

Όχι τόσο σίγουρος στο Final Four ο Κιριλένκο

bet365

Ο Αντρέι Κιριλένκο ξεχώρισε απ' τα μειονεκτήματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την υπερβολική σιγουριά, αλλά τόνισε πως στο Final Four η δυναμικότητα των αντιπάλων δεν αφήνει περιθώρια για επανάπαυση.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμαθε απ' τα λάθη του 2011 κι επιστρέφει σε Final Four Ευρωλίγκας πιο δυναμικά από ποτέ. Ο «ΑΚ-47», που αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στο δυναμικό της, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αναμέτρηση των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό (11/5), απέναντι στον οποίο το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

«Μερικές φορές είμαστε πολύ σίγουροι. Σε μερικές αναμετρήσεις είμαστε σαν να μπορούσε να νικήσουμε χωρίς καν να προσπαθήσουμε» είπε αναφορικά με τα μειονεκτήματα της ομάδος του στη γαλλική ιστοσελίδα basketusa.com και συνέχισε: «Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δε θα έχουμε ανάλογο πρόβλημα. Απέναντί μας έχουμε μόνο μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια».

Κιριλένκο, Κρστιτς, Τεόντοσιτς, Κριάπα και Σισκάουσκας μεταξύ άλλων έχουν δώσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το τίτλου του φαβορί, αλλά ο Ρώσος φόργουορντ περιμένει το τέλος της χρονιάς για να κάνει το ταμείο.

«Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα» απάντησε σε ερώτηση για το αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του 2012 είναι η μεγαλύτερη στην Ιστορία της και πρόσθεσε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό. Όλα εξαρτώνται απ' τα τρόπαια στο τέλος της χρονιάς.

Όσο για την ανάδειξή του σε «Αμυντικός της Χρονιάς», o 31χρονος πρώην NBAer εξήγησε: «Δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι ατομικές διακρίσεις. Αυτό που θέλω είναι να φέρω την ομάδα μου στην κορυφή. Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχτώ πως χάρηκα για την αναγνώριση απ' τους συναδέλφους μου. Μου αρέσει να με αναφέρουν σε μία κατηγορία μαζί με τους φίλους μου Διαμαντίδη και Κριάπα (σ.σ. ο Διαμαντίδης το 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 & 2011, ο Κριάπα το 2010)».

 

Τελευταία Νέα