O Xάινς και το Τ-shirt του F4 (pics-vids)

O Xάινς και το Τ-shirt του F4 (pics-vids)

Αντώνης Κατσίκης
O Xάινς και το Τ-shirt του F4 (pics-vids)

bet365

O Κάιλ Χάινς βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Official BC Store και παρουσίασε, φορώντας το, το πρώτο φετινό «ερυθρόλευκο» T-Shirt που έχει να κάνει με το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Στο κατάστημα βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι των Πειραιωτών με τον Αμερικανό σέντερ να παίζει με τα μικρά παιδιά (σ.σ. είχε στηθεί μικρή μπασκέτα έξω από το κατάστημα) και στη συνέχεια υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε το καταπληκτικό νέο T-shirt τ που δείχνει την γέφυρα της Κωνσταντινούπολης και την Αγία Σοφία και βεβαίως το σήμα των «ερυθρολεύκων». Το μπλουζάκι αυτό φόραγε και ο Χάινς, με τον αριθμό του και το όνομά του στην πλάτη. Το T-shirt είναι σε δύο χρώματα (σ.σ. άσπρο και κόκκινο) και οι δεκάδες φίλοι των Πειραιωτών ζητούσαν και μαύρο με τους ανθρώπους της μπουτίκ να απαντάνε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αμερικανός σέντερ έκανε δηλώσεις και τόνισε πως «οι αγώνες των πλέι-οφ είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για εμάς ώστε να προετοιμαστούμε για το Final- Four. Δεν σκεφτόμαστε ότι θα είναι εκεί ο Παναθηναϊκός, εμάς μας απασχολεί το δικό μας παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιον θα βρούμε μπροστά μας ως αντίπαλο. Εμείς πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Στην συνέχεια ο 26χρονος σέντερ ρωτήθηκε αν πίστευε ότι θα φόραγε αυτή την εποχή το συγκεκριμένο μπλουζάκι, δεδομένου του αρνητικού ξεκινήματος που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν και απάντησε πως «είχα πίστη στην ομάδα από την αρχή. Από την στιγμή που ήρθαν οι Λο και Ντόρσεϊ έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Με το Τζο (σ.σ. Ντόρσεϊ) γνωριζόμαστε χρόνια από την Αμερική και ήταν εύκολο να βρεθούμε μέσα στο παρκέ. Πλέον όλη η ομάδα παίζει καλύτερα, το ίδιο και εγώ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο στην Κωνσταντινούπολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα