Νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης

Νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης

Gazzetta team
Νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης
Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του ομίλου ψάχνει απόψε (20:00) στην Πόλη κόντρα στη Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν νέο θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση ήττας της Κίμκι στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός να μείνει μόνος τρίτος στον όμιλο.

Από την άλλη, για τη Μπεσίκτας δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και το μόνο που ψάχνει η ομάδα του Κουντέρ είναι μια νίκη, για να μην τερματίσει με το απόλυτο 0 στο Top 16.

Αγωνιστικά, για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τους Μαυροειδή και Γεωργάκη να μένουν εκτός αποστολής και τον Πέρκινς να ταξιδεύει κανονικά για την Πόλη. Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει όπως όλα δείχνουν την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Στη Μπεσίκτας όμως τα προβλήματα δεν απουσιάζουν. Αποχώρησε από την ομάδα ο πρώτος της σκόρερ Κέρτις Τζέρελς και στην θέση του αποκτήθηκε ο Ρίκι Μίναρντ, που σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματα του στη νέα του ομάδα. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Ντάνιλε Γιούινγκ, ο οποίος χτύπησε στην ήττα της Μπεσίκτας από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για το πρωτάθλημα Τουρκίας και θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα.