Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη

Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη

Gazzetta team
Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (29/11) στο Κάουνας και θέλει να κάνει το τρίτο του συνεχόμενο διπλό στην Ευρωλίγκα στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι Λιθουανοί βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση και περιμένουν τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00, ΕΤ1) με άγριες διαθέσεις. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος, όπως δήλωσαν Γιώργος Μπαρτζώκας και Βαγγέλης Μάντζαρης, έχουν μάθει από τα λάθη τους στον πρώτο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Χουάν Πλάθα και θέλουν να φύγουν από το Κάουνας με το «διπλό» που θα τους αποφέρει διπλό κέρδος.

Το πρώτο έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι καθώς θα έχουν περάσει με καλό βαθμό ένα εξαιρετικά δύσκολο τεστ. Το δεύτερο έχει να κάνει με την βαθμολογική τους θέση καθώς ακόμη και αν δεν καλύψουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα, θα έχουν μπει στο κυνήγι της πρωτιάς ενώ θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για να «κλειδώσουν» τη δεύτερη θέση στο γκρουπ.

Χωρίς απουσίες και με Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κάουνας στις 22:00 της Πέμπτης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει αφήσει στην Αθήνα τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Γιώργο Γεωργάκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του οποίου θα έχουν στο πλευρό τους και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στο Κάουνας.

Δημοσιογράφοι για «Γκέτσε»

Τέσσερις-πέντε δημοσιογράφοι περίμεναν στο αεροδρόμιο ώστε να μιλήσουν με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ με το που αντίκρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ χαμογέλασε. Οι συμπαίκτες του αμέσως άρχισαν να τον πειράζουν με τον «Γκέτσε» να κάνει ένα νεύμα του τύπου «τι να κάνω, είμαι σταρ» και τους υπόλοιπους να γελάνε.

Ενημερώθηκαν στο πούλμαν για την πρόκριση

Με το που έφτασε η αποστολή στο Κάουνας και μπήκε στο πούλμαν που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο, οι παίκτες άρχισαν να ρωτάνε για τα υπόλοιπα αποτελέσματα στους αγώνες της Ευρωλίγκας και ενημερώθηκαν πως η Εφές πέρασε από την Κροατία και έτσι βρίσκονται ήδη στο TOP-16. Όπως έλεγαν μεταξύ τους, όμως, αυτό δεν αλλάζει κάτι στους δικούς τους στόχους σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι με τους Λιθουανούς.