150% μπόνους, έως 30€
Ειδήσεις Motosport
Για το «διπλό» στην Πόλη
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός διέλυσε την Εφές στο ΣΕΦ (83-65) και με «διπλό» στην Πόλη (8/2, 20:30, ΝΕΤ) γίνεται το αφεντικό για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Τη νίκη που θα το φέρει μια ανάσα από τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θέλει απόψε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη και νέ νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στη Γαλατασαράι εξασφαλίζουν την πρόκριση. Φυσικά υπάρχει και το +18 του πρώτου αγώνα (83-65), αλλά η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει τη νίκη για να αποφύγει τις ισοβαθμίες. Ο Ολυμπιακός φέτος στην Ευρωλίγκα έχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη, στη Γαλλία κόντρα στη Νανσί.
Αγωνιστικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπολογίζει στους «γνωστούς» Παπαδόπουλο, Βασιλόπουλο, αλλά και στον Πελεκάνο που έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης. Από την άλλη, ο Σαρίτσα δεν θα έχει στην διάθεση του τον σέντερ Ερμάλ Κούκο, ενώ η μεταγραφή του Μοτιεγιούνας χάλασε την τελευταία στιγμή. Mετά το πολύ κρίσιμο ματς, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Κυριακή τον Παναθηναϊκό (12/2), σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά στην Α1.
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΤΟΡ 16
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 8/2/12
Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 20:30
Σιένα-Ουνικάχα Μάλαγα 21:00
Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 21:30
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο-Ούνικς Καζάν 21:45
Σχετικά Άρθρα
Προσφορές Εταιρειών
TV Επιλογές
Τρίτη, 29 Μαϊου 2012Καμία μετάδοση για "Ποδόσφαιρο"
-
OTE SPORT 2ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑACB21:45





Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish