Μαυρίας: «Θα βοηθήσω την Εθνική σε όποια θέση μου ζητηθεί να παίξω»

Μαυρίας: «Θα βοηθήσω την Εθνική σε όποια θέση μου ζητηθεί να παίξω»

Gazzetta team
Μαυρίας: «Θα βοηθήσω την Εθνική σε όποια θέση μου ζητηθεί να παίξω»

bet365

Χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας, σχολιάζοντας πως θα βοηθήσει την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Έπειτα από 6,5 χρόνια ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ξανά στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση στον Άγιο Κοσμά δήλωσε πολύ χαρούμενος για την κλήση του κι έτοιμος να συνεισφέρει, παίζοντας σε όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά:

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Στόχος της Εθνικής όταν ξεκινάει ένας τέτοιος προκριματικός γύρος είναι πάντα η πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την αφοσίωση, το πάθος, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να προκριθούμε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην Εθνική, είναι μεγάλη μου τιμή. Αυτό που υπόσχομαι είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα. Έχω αγωνιστεί σαν δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει η θέση. Εννοείται ότι χρειάζομαι πολλή βελτίωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τις ατέλειες μου. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, θα δώσω το 100%».

«Πήγαμε τον Ιανουάριο στην Ομόνοια, κάναμε καλά παιχνίδια με τον Κολοβό και ήταν σημαντικό ότι συνεργαστήκαμε εκεί καλά για να κληθούμε και οι δύο στην Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα