Αναστασιάδης: «Πάντα ονειρευόμουν ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο»

Αναστασιάδης: «Πάντα ονειρευόμουν ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Πάντα ονειρευόμουν ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την έναρξη των προκριματικών του EURO 2020, θέτοντας ως στόχο για την Εθνική τη σωστή νοοτροπία που θα οδηγεί την ομάδα να ψάχνει τη νίκη σε όλους τους αγώνες.

Έπειτα από τέσσερις μήνες η «γαλανόλευκη» μπαίνει ξανά στην αθλητική επικαιρότητα, με τα παιχνίδια κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/03) και Βοσνία (26/03) εκτός έδρας να αποτελούν τα πρώτα της διαδικασίας των προκριματικών του EURO 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τους αγώνες, καθώς και για όσα αφορούν την Εθνική ομάδα, όπως τους νέους παίκτες, τους στόχους και φυσικά το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά:

"Εμένα τη φιλοσοφία μου τη γνωρίζετε. Θα ήθελα όλα τα παιδιά να ήταν καλά αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν τα κενά. Σημασία έχει να είμαστε καλά εμείς, αυτό είναι το σημαντικό. Μέσα απ' αυτή τη φιλοσοφία να φτιάξουμε την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Αν δείτε τα δυο προηγούμενα ματς στο παιχνίδι που ήταν πιο δύσκολο καλά είχαμε καλή απόδοση το κερδίσαμε χωρίς να έχουμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ματς βγήκαν κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν στο δρόμο που έχουμε μπροστά μας, αν μπούμε στη φιλοσοφία πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει".

Για την παρουσία των Μπασινά και Γιαννακόπουλου στο πλευρό του:

"Η επιλογή που έγινε στα δυο πρόσωπα έχει τους λόγους τους. Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από οποιονδήποτε από εμάς στην Εθνική ομάδα. Μόνο βοήθεια μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτούς. Είναι μια επιλογή καθαρά δική μου και πιστεύω ότι θα περάσει και μέσα στα αποδυτήρια η βοήθεια τους ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω".

Για το αν θα είναι ικανοποιημένος με τέσσερις πόντους στα δυο πρώτα ματς:

"Μην με βάζετε να λέω τέτοια. Να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και ανάλογα να δούμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που θα πάμε για να μην χάσουμε. Θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Άλλος βέβαια αποφασίζει για το τι θα γίνει στα παιχνίδια. Μπορεί σε ένα ματς να είσαι καλός, να έχεις αρκετές φτάσεις αλλά να μην κερδίσεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει τα αποτελέσματα θα έρθουν".

Για το αν έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του για την ενδεκάδα:

"Πρέπει να δω τα παιδιά σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σήμερα ήταν πρώτη μέρα, θα κάνουμε μια αποθεραπεία που είναι και φυσιολογικό. Από Τετάρτη-Πέμπτη και μετά θα υπάρξουν τα συμπεράσματα που θα μας οδηγήσουν σε ποιοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν".

Για το θέμα του γηπέδου και που θα γίνει το πρώτο εντός έδρας ματς με την Ιταλία:

"Να μην το συζητήσουμε το θέμα αυτό. Έχει μεγάλη συζήτηση. Εκείνο που βγαίνει είναι πως εμείς το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας θα το παίξουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οποιοδήποτε άλλο θέμα δεν είναι για συζήτηση".

Για το αν θέλει να δει ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην Ιταλία;

"Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό ονειρευόμουν ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο στα παιχνίδια του Champions League. Να βοηθήσει η Παναγία να κάνουν τα παιδιά αυτό που πρέπει, να είναι αφοσιωμένοι και μακάρι να γίνει αυτό και να είναι γεμάτο το Ολυμπιακό Στάδιο".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα