Κίνηση των φορέων της Λάρισας για να πάρουν την Εθνική στο «AEL FC Arena»!

Κίνηση των φορέων της Λάρισας για να πάρουν την Εθνική στο «AEL FC Arena»!

Gazzetta team
Κίνηση των φορέων της Λάρισας για να πάρουν την Εθνική στο «AEL FC Arena»!

bet365

Οι φορείς της Λάρισας ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην ΕΠΟ ώστε να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής το «AEL FC Arena», παρότι δεν πληροί τις προδιαγραφές ειδικά ως προς το θέμα του διεθνούς αεροδρομίου.
Την Παρασκευή παγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Λάρισας παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του προέδρου της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλου αλλά και εκπροσώπου της εταιρείας του γηπέδου του «AEL FC Arena» για το θέμα αυτό. Ο Καλογιάννης τόνισε πως πραγματοποιούνται όλες οι ενέργειες ώστε να πεισθούν από την ΕΠΟ και τις FIFA / UEFA να δοθεί το ΟΚ για να πάει εκεί μόνιμα η Εθνική Ελλάδας. Υπάρχει πάντως δεδομένα το πρόβλημα με την έλλειψη διεθνούς αερολιμένα στην προβλεπόμενη απόσταση ενώ δεν είναι σαφές το τι εργασίες θα χρειαστεί το γήπεδο.
Ο Καλογιάννης είπε ακόμα ότι υπήρξε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το θέμα και συμπλήρωσε ότι ετοιμάζεται μια κοινή επιστολή όλων των φορέων προς την ΕΠΟ με την συγκεκριμένη πρόταση. «Η Λάρισα είναι έτοιμη και δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά ως Έλληνες και ως Λαρισαίοι ότι υπάρχει πιθανότητα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να έχει έδρα εκτός της χώρας μας. Θα είναι τραγικό το λάθος αυτό, εφόσον υπάρχουν οι υποδομές αυτές στην Λάρισα», σχολίασε.
Ο Αγοραστός σχολίασε ότι η πόλη της Λάρισας έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές: «Εμείς θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας στην ΕΠΟ. Η Λάρισα είναι εύκολα προσβάσιμη. Έχει όλες τις υποδομές στις συγκοινωνίες, τις υπηρεσίες Υγείας αλλά και τις υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας. Επίσης η Λάρισα έχει και το μεγαλύτερο όπλο. Έχει δηλαδή τους περισσότερους φιλάθλους από οπουδήποτε αλλού, οι οποίοι αγαπούν την Εθνική ομάδα». Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, σε δήλωσή του είπε ότι θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη πρόταση προς την ΕΠΟ & ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, είπε πως η Λάρισα «αξίζει να διεκδικήσει» την έδρα της Εθνικής.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα