Η ΕΠΟ δεν έχει πάρει απάντηση από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» για την Εθνική

Δημήτρης Τομαράς
Η ΕΠΟ δεν έχει πάρει απάντηση από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» για την Εθνική

bet365

Η «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ» στην παρούσα φάση δεν έχει δώσει απάντηση στην ΕΠΟ για το αίτημά της ως προς την χρήση του Καραϊσκάκη σχετικά με τα δύο πρώτα ματς εντός της Εθνικής. Πρόθεση του προεδρείου της ΕΠΟ για κύκλο επαφών.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στην «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ» και ζητάει να τις παραχωρηθεί το φαληρικό γήπεδο για να διεξαχθούν τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα σε Ιταλία (8 Ιουνίου) και Αρμενία (11 Ιουνίου), για τα προκριματικά του Euro 2020.

Είναι τα δύο πρώτα εντός της Ελλάδας που δεν θα μπορούν να γίνουν στο Παγκρήτιο λόγω του γνωστού προβλήματος με τα έργα στο γήπεδο του Ηρακλείου. Η επιστολή έφερε την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της ελληνικής Ομοσπονδίας, Αλέξη Δέδε. Η «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ» δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής ενώ υπάρχει η πληροφορία περί πρόθεσης του προεδρείου της ΕΠΟ για έναν κύκλο επαφών για το ζήτημα του Καραϊσκάκη. Μένει να τοποθετηθεί για το θέμα - εφόσον το κρίνει σκόπιμο - ο Ολυμπιακός ενώ η άλλη εναλλακτική είναι το ΟΑΚΑ, που δεν την θέλουν ο Αναστασιάδης και οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα