Στη Βενεζουέλα τα νεότερα για Μάντζαρη

Στη Βενεζουέλα τα νεότερα για Μάντζαρη

Gazzetta team
Στη Βενεζουέλα τα νεότερα για Μάντζαρη

bet365

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχώρησε από το Σάο Πάουλο για το Καράκας, όπου 2-8 Ιουλίου διεξάγεται το Προολυμπιακό Τουρνουά. Εκεί θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι 14 παίκτες που έχει στη διάθεση του πάνε στη Βενεζουέλα με έναν και μοναδικό στόχο, να επιστρέψουν με το ένα από τα τρία «εισιτήρια» της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τις νέες εξετάσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη ώστε να μάθει εάν θα τον έχει στη διάθεση του στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έστειλε στην Εθνική Ανδρών τηλεγράφημα με το οποίο εύχεται καλή επιτυχία στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας. Ο Ηλίας Ζούρος, που ήταν αποδέκτης του τηλεγραφήματος, μετέφερε τις ευχές στους Έλληνες διεθνείς. «Ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΟ, που δείχνει πως βρίσκεται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Από την πλευρά μας εμείς τη συγχαίρουμε για την πολύ καλή παρουσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα