«Μου ζητάει συγνώμη ο Βαρεζάο...»

«Μου ζητάει συγνώμη ο Βαρεζάο...»

Gazzetta team
«Μου ζητάει συγνώμη ο Βαρεζάο...»

bet365

Ο Άντερσον Βαρεζάο θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον Νίκο Ζήση για το δολοφονικό χτύπημα με τον αγκώνα του το 2006. Ποια η στάση του Έλληνα διεθνή άσου;

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για το φιλικό της Εθνικής με την Νιγηρία, όμως το ενδιαφέρον βρίσκεται στην συγνώμη που προτίθεται να ζητήσει ο Βαρεζάο στον Έλληνα διεθνή γκαρντ για το εσκεμμένο – όπως είχε φανεί στο φακό – χτύπημα το 2006 στο Μουντομπάσκετ, το οποίο έστειλε στο χειρουργικό κρεβάτι τον Ζήση.

Τί λέει όμως για αυτή την κίνηση ο ίδιος ο παίκτης; «Με πληροφόρησαν ότι ο Βαρεζάο θέλει να με συναντήσει για να ζητήσει συγνώμη για ότι είχε συμβεί μετά από τόσα χρόνια. Δεν παύω να πιστεύω ότι ήταν 100% εσκεμμένο, μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά καταλαβαίνω ότι στη ζωή συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Αν είναι πραγματική η μεταμέλειά του, γιατί όχι; Ίσως ήρθε η ώρα… Αν με πείσει πως η κίνησή του είναι ειλικρινής, θα δεχθώ τη συγνώμη. Αφού έκρινε αυτός ότι ήρθε η ώρα να μου τη ζητήσει, ίσως ήρθε και για μένα η ώρα να αποδεχθώ αυτή τη συγνώμη, αν την εννοεί».

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής, σχολίασε: «Ο σημερινός αγώνας ήταν ένα καλό μάθημα ή τεστ αν θέλετε για εμάς, με την έννοια ότι βλέπουμε διάφορες ομάδες, διαφορετικών επιπέδων. Δεν έχουμε ξαναπαίξει με τη Νιγηρία και είδαμε πως παρά το ότι κάποιοι δεν την υπολόγιζαν, μπορεί να μας δυσκολέψει. Το ίδιο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Αυτό είναι το νόημα των φιλικών αγώνων, να πάρουμε παραστάσεις και να βρούμε το ρυθμό μας, γιατί είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας για την προετοιμασία μας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά».

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε το χτύπημα του Βαρεζάο στον Νίκο Ζήση:

 

Τελευταία Νέα