Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Εθνικός

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Εθνικός

bet365

Στον πάγκο του Εθνικού θα κάθεται τη νέα σεζόν ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος διαδέχεται τον Στέφανο Λαρόζα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το προπονητικό τιμ που αναλαμβάνει τα ηνία του Εθνικού.
Νέος χεντ κόουτς του Εθνικού είναι ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος. Ο 43χρονος προπονητής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2012 με την ομάδα κορασίδων των Εσπερίδων, ενώ με την ομάδα των Νεανίδων πήρε τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 'Ηταν τεχνικός διευθυντής στις Εσπερίδες τη σεζόν που πέρασε, στο πρόσφατο παρελθόν εργάστηκε και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.

Άμεσος συνεργάτης του Πέτρου Αναγνωστόπουλου θα είναι ο Γιώργος Λειβάδης. Την περασμένη σεζόν οδήγησε τη γυναικεία ομάδα των Εσπερίδων στη 2η θέση στην κανονική περίοδο, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 'Ηταν και μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας του Φάρου.

Στο προπονητικό επιτελείο του Εθνικού παραμένει και ο Κώστας Παπαδόπουλος, προπονητής της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2012».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα