Η επιστολή του Άκη Μιχαλά

Gazzetta team
Η επιστολή του Άκη Μιχαλά

bet365

Ο γενικός αρχηγός του Ικάρου Άκης Μιχαλάς είχε να καταθέσει τις ακόλουθες προτάσεις στην ΕΣΚΑΝΑ, μόνο που οι απόψεις του ποτέ δεν ακούστηκαν στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης.

Αναλυτικά η επιστολή του Άκη Μιχαλά

Αγαπητοί Φίλοι

Είμαι ο Άκης Μιχαλάς από τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Όλοι αποτελούμε μέλη της μεγαλύτερης, από πλευράς επιτυχιών, ένωσης της Ελλάδος. Τέσσερις ομάδες στην Α1, όταν η ΕΣΚΑ έχει τρεις, έξι ομάδες γυναικών στην Α1 όταν η ΕΣΚΑ έχει 2, και με τεράστιες επιτυχίες κυρίως από ΙΚΑΡΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ- ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στις υποδομές.

Δυστυχώς, αυτήν την τεράστια επιτυχία, που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εργασία και την αγάπη κάποιων ανθρώπων και ομάδων για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό έρχεται η Ένωση να την απαξιώσει με ενέργειες που δεν συνάδουν με το θεσμικό της χαρακτήρα.

Ο ΙΚΑΡΟΣ, κατηγορήθηκε για νεοπλουτισμό και δέχεται μια άδικη επίθεση από συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ. Κύριοι, οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και ψευδείς. Δεν αρμόζουν τέτοιου είδους κατηγορίες σε ένα σύλλογο που ο Πρόεδρός του:
• συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΣΚΑΝΑ
• παρακολουθεί ανελλιπώς αγώνες από Α2 μέχρι 4η κατηγορία της ένωσης, καθώς και όλα τα παιδικά και εφηβικά Πρωταθλήματα
• συνομιλεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με τον ανώνυμο παράγοντα κάθε ομάδας, όλους αυτούς τους εργάτες του αθλητισμού, που η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

Γιατί και ο Πρόεδρός μας είναι ένας εργάτης του μπάσκετ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ένωση βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση από κάθε άλλη ένωση στη χώρα. Η οικονομική διαχείρισή της υποδηλώνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς καμία φρέσκια ιδέα. Κύριοι, επιβάλλεται να κάνουμε βαθιά ανανέωση στο ΔΣ. Τολμήστε το!

Το 2011-2012 το ΔΣ, με μια πρωτοφανή απόφαση του , για πρώτη φορά στην ιστορία των ενώσεων, αμφισβητεί την εγκύκλιο μεταγραφών της ΕΟΚ. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλες οι ενώσεις ακόμα και της Α1 πρέπει να συντάσσονται με τις διατάξεις μεταγραφών της υπέρτατης αρχής, γεγονός που αναφέρεται και στο καταστατικό της Ένωσης.

Το ΔΣ εξέδωσε λοιπόν προκήρυξη που στην ουσία αμφισβήτησε βασικές διατάξεις της εγκυκλίου μεταγραφών, δημιουργώντας ασυμβίβαστο, στηριζόμενοι στο τυπικό της διαδικασίας ελέγχου των προκηρύξεων της Ομοσπονδίας, και αγνοώντας έγγραφο της ΕΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι η προκήρυξη είναι αντισυνταγματική.

Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς άδικης εγκυκλίου ήταν η αποβολή του ΙΚΑΡΟΥ από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Για μας η προκήρυξη ήταν φωτογραφική.

Αγαπητοί Φίλοι, συμπορευτές τόσα χρόνια, σ’ αυτόν τον μοναδικό δρόμο του αθλητισμού, ήρθε η ώρα για μια βαθιά ανανέωση και τομή στα πεπραγμένα της Ένωσης.

Ο ΙΚΑΡΟΣ έχει εκπονήσει πλήρη μελέτη για διαφημιστική κεντρικοποίηση της Ένωσης, με προσδοκώμενα έσοδα που θα καλύπτουν μεγάλο μέρος των λειτουργικών εξόδων των ομάδων. Έχει επίσης πλήρες σχέδιο, με πολλές καινοτόμες ιδέες, για την αναβάθμιση των λειτουργιών της Ένωσης.

Βασικό ρόλο θα έχει η οργάνωση και η εκτέλεση ιδεών, που στόχο θα έχουν τη δυναμική της εφαρμογής σ’ όλους του Δήμους. Θα δημιουργήσουμε όργανο διαφημιστικής προβολής από όλες τις ομάδες. Ήδη έχουμε κάνει διερεύνηση με τέσσερις δήμους, την περιφέρεια και τρεις διαφημιστικές εταιρείες.

Επίσης, ο ΙΚΑΡΟΣ, για την σωτηρία της Ένωσης και την επιβίωση των ομάδων της, θα παρέχει τη δυνατότητα διαφημιστικών προγραμμάτων σ’ όλες τις ομάδες της Ένωσης στην Α1 με ουσιαστικό όφελος για κάθε ομάδα που το εφαρμόζει.

Π.χ. η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, μια ομάδα της ένωσης, έχει γνωριμίες στην COSMOTE. Η συγκεκριμένη ομάδα, με τον εκπρόσωπό της και τον υπεύθυνο διαφήμισης του ΙΚΑΡΟΥ, θα κάνουν πρόταση στην COSMOTE για διαφημιστικό πρόγραμμα στην Α1, τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στη Δάφνη.

Επίσης, ο ΙΚΑΡΟΣ θα διαθέσει οποιοδήποτε αριθμό διαρκείας ζητηθεί στις ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, αξίας €50 το ένα, με σκοπό να κρατήσουν οι ομάδες ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ από την πώλησή τους. Θα παρέμβει, δε, και στις τρεις άλλες ομάδες ΚΑΕ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΕΛΕΥΣΙΝΑ, να υιοθετήσουν αντίστοιχο πρόγραμμα για την σωτηρία των ομάδων.

Το οικονομικό πρόγραμμα που ο ΙΚΑΡΟΣ έχει εκπονήσει θα το καταθέσει ούτως ή άλλως στην ΕΣΚΑΝΑ μετά τις εκλογές. Όμως, αυτό προϋποθέτει την εκλογή των δύο μελών του ΙΚΑΡΟΥ προκειμένου να το εφαρμόσουν.
Αγαπητοί Φίλοι, δώστε δύο από τις ψήφους σας στον Άκη Μιχαλά και Γιώργο Δρίβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα