O ΟΤΕ ΤV... σας ανεβάζει στο Everest! (pic & vid)

Gazzetta team
O ΟΤΕ ΤV... σας ανεβάζει στο Everest! (pic & vid)
Κάθε Κυριακή στις 22.00 ο ΟΤΕ TV φέρνει στις οθόνες σας μια blockbuster ταινία και στις 30 Οκτωβρίου έχει «κορυφαία» περιπέτεια! Ετοιμάστε τα ποπ κορν…

Οι Κυριακές δεν είναι μόνο για μπάλα και βόλτες. Είναι και για χαλαρές καταστάσεις στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία. Είναι γνωστό αυτό άλλωστε.

Ο ΟΤΕ ΤV φροντίζει για όλους μας και φέρνει τα κορυφαία blockbuster στις οθόνες μας.

Στις 30/10, λοιπόν, η εκπληκτική περιπέτεια «Everest», βασισμένη σε πραγματική ιστορία που έλαβε χώρα το 1996, κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD και μας ανεβάζει στην κορυφή της διασκέδασης!

Πλοκή

Ένα γκρουπ 6 ανθρώπων αποφασίζει στις 10 Μαΐου του 1996 να ανέβει το υψηλότερο βουνό του κόσμου με σκοπό να ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο πρωταγωνιστής, Ρομπ Χαλ, μαθαίνει ακριβώς πριν αρχίσει η ανάβαση πως η έγκυος γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Στα νέα της είδησης αυτής ζητά από τον αρχηγό του γκρουπ να μειωθούν στο ελάχιστον οι καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα.

Τα απρόοπτα όμως τους βρίσκουν το ένα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η ανάβαση προς την κορυφή να αργοπορήσει αρκετές ώρες, καθιστώντας την επιστροφή τους ακόμη πιο δύσκολη.

Τα νέα πως μια χιονοθύελλα πρόκειται να «χτυπήσει» μέσα στις επόμενες ώρες, δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση και ένα παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά…



Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ισλανδός Μπαλτάσαρ Κορμακούρ (2 Guns, The Deep, 101 Reykjavik).

Πρωταγωνιστούν, ανάμεσα σε άλλους, ο Τζέιμς Μπρόλιν, ο Τζέικ Τζίλενχαλ και η Κίρα Νάιτλι.

«Everest»: Κυριακή 30/10, στις 22.00, στο OTE CINEMA 1HD .