5 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα (pics)

Gazzetta team
5 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα (pics)
Γιατί δεν «λέει» με τίποτα να κάτσεις σπίτι την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Μια εβδομάδα που δεν έχει Champions League, είναι μια καλή εβδομάδα να βγεις.

Πόσω μάλλον όταν έχει αρχίσει ο χειμώνας να πλησιάζει και όλοι ψάχνουμε κάποιο cozy μέρος για να το βαφτίσουμε στέκι.

Ξεκινάμε:

Δευτέρα

Η καλύτερη ημέρα για pizza. Καλά, μεταξύ μας όλες οι ημέρες είναι για pizza, απλώς κάτι το ΣΚ που τελείωσε, κάτι η νέα εβδομάδα που ξεκινάει, αυτή η συνήθεια γίνεται πιο νόστιμη κάθε Δευτέρα. Και το κατάλληλο μέρος είναι το Colibri για μια Coza Nostra. Ή και δύο. Εμπεδοκλέους 9-13 στο Καλλιμάρμαρο. Να έχεις στο νου σου μόνο ότι δεν κάνει κρατήσεις για τραπέζια, οπότε πρέπει να έχεις υπομονή αν χρειαστεί να περιμένεις και λίγο μέχρι να κάτσεις. Το φαγητό σίγουρα θα σε αποζημιώσει.

Τρίτη

Pizza - Burger δεν λένε; Pizza χθες, burger σήμερα. Κανένας διαιτολόγος.

Έχουμε νέο, πολλά υποσχόμενο burgerάδικο στην Ερυθραία (Dirty Burger) και πρέπει να περάσουμε μια βόλτα. Και για να πούμε και τη βρώμικη αλήθεια μας, ένα Dirty Bacon το «χτυπάγαμε» και τώρα.

Τετάρτη

Περίπου 60 ημέρες για τα Χριστούγεννα και αφορμή ψάχνουμε για να πάμε στο Noel. Και συγκεκριμένα στο σχετικά καινούργιο μπλε μπαρ του. Ατμόσφαιρα από Παρίσι, κοκτέιλ και η Πρωτοχρονιά είναι κοντά. Δεν θέλεις κάτι άλλο για περάσεις το βράδυ της Τετάρτης σου εκεί.

Πέμπτη

Ο Μαύρος Γάτος, το μαγαζί που έχει γράψει ήδη ιστορία στα βράδια της Αθήνας κλείνει αισίως τα 6 του χρόνια και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου κάνει πάρτι για να το γιορτάσει με όλους του residents djs του στα decks. Την επομένη είναι αργία, οπότε δε θα έχεις θέμα αν κάτσεις εκεί μέχρι τα ξημερώματα. (Και θα κάτσεις).

Παρασκευή

Αργία 28ης Οκτωβρίου και άσε τους προπονητές να έχουν άγχος για την παρέλαση.

Χαλαρό brunch στο White Spoon στον Χολαργό (ή στο αδερφάκι του Big Spoon) με υπέροχες ομελέτες και καφέ για να σχεδιάσεις με την ησυχία σου το Σ/Κ που έρχεται.