Δοκιμάστε το PlayStation VR στο Golden Hall

Gazzetta team
Δοκιμάστε το PlayStation VR στο Golden Hall
Το ελληνικό τμήμα του PlayStation ετοίμασε για τους φίλους της δημοφιλούς κονσόλας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, όπου μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει το PlayStation VR.

Στο PlayStation Area που άλλαξε πλήρως μορφή, θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα τόσο για το PlayStation 4, όσο και για το PlayStation VR, έτσι ώστε οι fans να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γερή γεύση από τα όσα έχουν να προσφέρουν τα δύο προϊόντα της Sony.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του PlayStation Arena βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Golden Hall και θα είναι ανοιχτός για το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Η εξειδικευμένη ομάδα του PlayStation θα βρίσκεται εκεί για να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και τους τρόπους λειτουργίας του PlayStation VR. Δοκιμή στο νέο προϊόν επιτρέπεται σε όλα τα άτομα άνω των 12 ετών, αρκεί πρώτα να κάνουν μια εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα και να «κλείσουν» συγκεκριμένη ώρα δοκιμής. Το PlayStation VR κυκλοφόρησε επίσημα στις 13 Οκτωβρίου και στη χώρα μας.



Πηγή: enternity.gr