5+1 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα

Gazzetta team
5+1 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα
Μετά το ματς, το πρόγραμμα έχει βόλτα. Το Gazzetta σου προτείνει 6 στέκια για να το παίξεις μούρη στους φίλους σου.

Το Gazzetta βγαίνει Δευτέρα με Παρασκευή και εσύ έχεις κάθε λόγο να το ακολουθήσεις.

Έχει, δεν έχει ματς, θα τον βρεις τον χρόνο να γνωρίσεις νέα μέρη γιατί έχεις πρόγραμμα.

Ή μήπως όχι;

Εντάξει, αυτή τη Δευτέρα έχει ντέρμπι.

Αλλά μπορεί κάποιος (λέμε τώρα) να θέλει να αφήσει το παρκέ και να βγει βόλτα. Ή έστω να δει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και μετά να πιει ένα ποτό (μην είσαι υπερβολικός, το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ το βλέπεις και στην επανάληψη). Ακριβώς απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου, λοιπόν, σε περιμένει το ολοκαίνουργιο Magic Bus. Θα πας στην μπάρα, θα ζητήσεις το ομώνυμο cocktail με ρούμι, πορτοκάλι και καρύδα και θα πιεις τους στίχους από την Ταξιδιάρα Ψυχή στο ποτήρι.

Την Τρίτη έχει Champions League.

Και μπορεί η Ρεάλ να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, αλλά άσε τον Κριστιάνο να ιδρώνει και πήγαινε μια βόλτα από το Berliner (ή έστω πάρε φαΐ για το σπίτι). Το επίσης νέο μαγαζί που έχει κάνει όλο το Ηράκλειο να παραμιλάει με τα burgers και τις βάφλες του είναι ο απόλυτος προορισμός για τον κάθε φίλαθλο που σέβεται τον εαυτό του.

Τετάρτη και κάπου εδώ μπαίνει ένα τέλος στα ποτά και τα burgers.

Αποτοξίνωση τώρα με χυμό από βιολογικά φρούτα και λαχανικά (αθλητικό site είμαστε άλλωστε). Πού αλλού; Στο Βαζάκι στο Χαλάνδρι. Εντάξει αυτά πριν το Champions League, μετά το πρόγραμμα είναι ελεύθερο.

Την Πέμπτη ποιος θα έλεγε όχι σε ένα burrito bar;

To Ancho πηγαίνει Κηφισιά και ακόμη και αν δεν σε δελεάζουν τα απολαυστικά burritos, το μενού επιστρατεύει εξίσου δυνατά όπλα (βλ. nachos, quesadillas, chili con carne και frozen margaritas) για να σε πείσουν να ανέβεις στα Βόρεια Προάστια.

Έφτασε η Παρασκευή και μια βόλτα στο Κέντρο είναι υποχρεωτική.

Το Trap σε παγιδεύει στο Σύνταγμα και σου ανοίγει την όρεξη για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο cocktails και ανεβασμένη διάθεση. Άσε που όταν φτάσεις στη στοά δίπλα από την πλατεία, οι φίλοι σου θα σε κοιτάζουν σαν να έχασες τον δρόμο. Εσύ όμως θα ξέρεις πολύ καλά πού πηγαίνεις.

+1

Είσαι Θεσσαλονίκη;

Τόσο το καλύτερο. Θα πας στο Καντίνα Τροπικάνα και θα περάσεις φίνα.

Υ.Γ. Αν δεν θες να πας στο μαγαζί της Lindsay Lohan στο Γκάζι (θα το καταλάβουμε), ρίξε μια ματιά εδώ.