Γιατί τόσος ντόρος με τον Βοτανικό; (pics)

Gazzetta team
Γιατί τόσος ντόρος με τον Βοτανικό; (pics)
Τέταρτη εβδομάδα εμφανίσεων για τον Μάκη Δημάκη και τα τραπέζια θα είναι γεμάτα. Ξανά.

Στην αρχή λέγαμε ότι θα έρθει να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

Στην πρεμιέρα το είδαμε με τα μάτια μας – σιγά μην χάναμε την ευκαιρία.

Αλλά, όσο περνούν οι εβδομάδες η τρέλα για τον τραγουδιστή από τη Βόρεια Ελλάδα φαίνεται να μεγαλώνει.

Ο λόγος φυσικά για τον Μάκη Δημάκη που από τον προηγούμενο μήνα έχει κάνει τον Βοτανικό (για ακόμη μία φορά) τον απόλυτο προορισμό στην πόλη .

Μερικοί ωστόσο ακόμη αναρωτιούνται... Γιατί τόσος ντόρος;

Και η απάντηση που έρχεται από τους περπατημένους στη νύχτα (ναι εμάς) είναι εύκολη!

Γιατί σε αυτόν τον χώρο χτυπά πλέον η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Μάκης Δημάκης και η παρέα του ξεσηκώνουν μέχρι πρωίας τον κόσμο με τα τραγούδια τους και πείθουν τον καθένα να κλείσει άμεσα τραπέζι. Ξανά και ξανά.

Έτσι λοιπόν, γύρω στις 2 κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου ο Μάκης Δημάκης με το γνωστό κέφι μας λέει ότι «Κανείς δεν είναι κανενός» και γίνεται το έλα να δεις.

Ένα μαγαζί στο πόδι και στις... φλόγες, στην κυριολεξία!

Όλοι χορεύουν και τραγουδούν: στην πίστα, στις καρέκλες, στα τραπέζια... Και εμείς ακολουθούμε.

Γιατί; Γιατί ο Μάκης είναι δικαίως το... αφεντικό της διασκέδασης! Γιατί έχει καταφέρει να κερδίσει τους Αθηναίους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Δεν είναι όμως μόνο ο Δημάκης που ευθύνεται για αυτόν τον χαμό.

Στο πλευρό του είναι και η Πωλίνα Χριστοδούλου. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ό,τι χρειάζεται ένα νυχτερινό σχήμα για να πετύχει: την εμφάνιση, τη φωνή και τις (απαραίτητες) επιτυχίες.

Φυσικά, και οι υπόλοιποι συντελεστές που ανοίγουν, αλλά και κλείνουν, το πρόγραμμα έχουν μερίδιο ευθύνης στην τεράστια επιτυχία. Είναι άλλωστε οι τραγουδιστές που ο Δημάκης έχει μαζί του και στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά αξίζουν: κρατούν ψηλά το κέφι και σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις από το μαγαζί ακόμα και όταν ο Μάκης σε αφήνει (κατά τις 6 παρά) στα... χέρια τους.

Όλα αυτά λοιπόν, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες προδιαγραφές του Βοτανικού δικαιολογούν τον τεράστιο ντόρο που έχει ξεσπάσει.

Ο Μάκης Δημάκης και η παρέα του κάθε Παρασκευή και Σάββατο απογειώνουν τη διασκέδαση στην Αθήνα! Εσύ θα λείπεις; Εμείς πάντως όχι.

Info: Βοτανικός - Ιερά Οδός 72, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 3473 835.