ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡAΣΤΑΣΗ «ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ»

CITYLIFE

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πολύ Κακές Ιδέες»

Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» είναι θίασοι θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy - Ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή!

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο, κανένας προκαθορισμένος χαρακτήρας, καμία δικλείδα ασφαλείας. Όλα δημιουργούνται αυθόρμητα, επί σκηνής, με αρχική έμπνευση μία πρόταση που θα δώσει το κοινό στην αρχή της παράστασης.

Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού, αυτό που ονομάζουμε «Improvised Comedy Theater». Από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, μια απολαυστική σειρά πρωτότυπων θεατρικών παραστάσεων έρχεται στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι καλύτεροι αυτοσχεδιαστές της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να κάνουν αυτό που σε κάνει να λες «Άσε ρε. Αποκλείεται!».

Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. Μια παράσταση που παίχτηκε μια βραδιά δεν έχει ξαναπαιχτεί ποτέ και ούτε πρόκειται να ξαναπαιχτεί. Όλα βασίζονται σε μία ιδέα, και, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν κακές ιδέες! Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια σας!

Συντελεστές: Παναγιώτης Δελαβίνιας, Άρτεμις Γρύμπλα, Βασιλική Κίσσα, Μενέλαος Πρόκος, Άννα Γεωργέλλη, Κώστας Σφήκας.

Η πρεμιέρα είναι αυτή την Κυριακή 16/10!

Αν θέλετε να διεκδικήσετε 2 διπλές προσκλήσεις, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email την Παρασκευή 14/10.

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 21.30 / Διάρκεια: 90 λεπτά

Είσοδος: 8 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ

Κρατήσεις: 210 3412689 - bit.ly/kratamia – viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-avaton/improv-comedy-poly-kakes-idees/

Best of internet