Το Μαυροπούλι του David Harrower στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Gazzetta team
Το Μαυροπούλι του David Harrower στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας
Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, το "Μαυροπούλι" του David Harrower σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, επιστρέφει στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας.
Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και η Βιργινία Ταμπαροπούλου ερμηνεύουν τους ρόλους του Σκωτσέζου συγγραφέα, ενός έργου που γράφτηκε το 2005.

15 χρόνια μετά τον παράξενο ερωτικό δεσμό της 12χρονης Oύνα και του 42χρονου Ρέυ, η Ουνα εμφανίζεται μπροστά του. Οργισμένη, μπερδεμένη, χαμένη στο παρελθόν η Ούνα ζητάει από τον Ρέυ απαντήσεις. Ζητάει τη λύτρωση... Γιατί κατάφερε αυτός να προχωρήσει τη Ζωή του; Γιατί όχι κι αυτή; Γιατί δεν την προστάτεψε; Ο Ρέυ θα της τα πει όλα, θα της εξηγήσει, θα προσπαθήσει να την πείσει. Έχει ανάγκη την συγχώρεσή της. Εξάλλου αυτή τον αγάπησε πρώτη. Αυτή τον διάλεξε. Δυο φαντάσματα του παρόντος, αθώα όσο και ένοχα, με μια διαφορετική αλήθεια, ένα διαφορετικό τραύμα ο καθένας. Μια ιστορία αγάπης, κοινωνικής κακοποίησης και πόνου... Δυο άνθρωποι που έζησαν κάτι υπέροχο και φρικαλέο ταυτόχρονα. Ποιος ο θύτης και ποιο το θύμα; Μια ιστορία παιδοφιλίας και κακοποίησης; Ή μια ιστορία αγάπης σε λάθος χρόνο;

mavropouli3

Πηγή: monopoli.gr