Πήγαμε στον Δημάκη και περάσαμε καλά! Πολύ καλά... (pics & vids)

Gazzetta team
Πήγαμε στον Δημάκη και περάσαμε καλά! Πολύ καλά... (pics & vids)
Το gazzetta.gr το ξημέρωσε στην πρεμιέρα του Μάκη Δημάκη στον «Βοτανικό» και έχει τα ντοκουμέντα.

Παρασκευή, 30/9. Ο «Βοτανικός» ανοίγει τις πύλες του και ένας διαφορετικός αέρας ταράζει στις αθηναϊκές πίστες.

Ο Μάκης Δημάκης δεν είναι μια κλασική περίπτωση τραγουδιστή. Και όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του το κατάλαβαν καλά αυτό. Ο τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη έδωσε εξετάσεις μπροστά σε ένα ακόμη απαιτητικό κοινό ξενύχτηδων και πέρασε με Άριστα!

Το gazzetta φυσικά δεν έλειπε από την πρεμιέρα και ο φακός (τα κινητά μας δηλαδή) κατέγραψε τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Σε αυτές (ευτυχώς για όλους) δεν περιλαμβάνονται οι χορευτικές κινήσεις των συντακτών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γύρω στη 01:00 είχαμε καθίσει στο τραπέζι απορώντας με τον κόσμο που δεν σταματούσε να μπαίνει στο μαγαζί. Θα χωρούσαν άραγε όλοι αυτοί; Όλα όμως ήταν υπολογισμένα.

Στη σκηνή είχαν ανέβει ταλαντούχοι νεαροί τραγουδιστές για να ανοίξουν με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα και να μας βάλουν στο κλίμα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Πωλίνα Χριστοδούλου, που εντυπωσίασε με τη δυναμική παρουσία της. Όπως περιμέναμε στο «Τώρα τι ζητάς», στο «Συγγνώμη» και στο «Για πες μου...» έγινε ο απαραίτητος χαμός.

Και κάπου στις 02:00 το μαγαζί φωτίστηκε! Όλοι κρατούσαμε τους μικρούς πυρσούς που είχαν αφήσει οι άνθρωποι του Βοτανικού στα τραπέζια και ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε τους... αμανέδες απ' τα «αποδυτήρια».

«Κανείς δεν είναι κανενός», λοιπόν, και το κέφι ανεβαίνει στην κορυφή μέσα σε δευτερόλεπτα!

Ε, αυτό ήταν... Από το δεύτερο, κιόλας, τραγούδι, ο Δημάκης παρότρυνε τον κόσμο ν' ανέβει στην πίστα με αποτέλεσμα αυτή να πλημμυρίσει.

Λίγο το κλαρίνο που δεν σταματούσε, λίγο το «Όταν το ανοίξεις», λίγο το «Μάδαγες τις μαργαρίτες» (σ.σ. δεν είναι δικό του, αλλά το σκίζει, πώς να το κάνουμε;), λίγο το «Εγώ δεν μπορώ», το «Τάμα» και άλλα πολλά, ε, δεν κατάλαβε κανείς πότε πήγε περασμένες 05:00.

Αναμφίβολα, αυτό που γίνεται στον Βοτανικό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όσα είχε συνηθίσει η νυχτερινή Αθήνα.

Αυτό είναι ένα ξεχωριστό... πάρτι!

Αν θες να περάσεις κι εσύ τόσο καλά κλείσε τραπέζι. Αλλά πριν το κάνεις τέσταρε τις γνώσεις σου με το quiz του Gazzetta. Μη σε πουν και τίποτα τυχαίο...

Info: Βοτανικός - Ιερά Οδός 72, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 3473 835.