Το Conviction ξεκινά στον OTE TV! (pics & vid)

Gazzetta team
Το Conviction ξεκινά στον OTE TV! (pics & vid)
Με τη γνώριμη συνταγή του αστυνομικού-δικαστικού συμπλέγματος αρχίζει η νέα σειρά στο OTE CINEMA 4HD, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00.

Με φόντο τη μητρόπολη της Νέας Υόρκης, η Hayes Morrison, δικηγόρος και κόρη ενός πρώην Προέδρου των Η.Π.Α., προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της. Έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης. Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η καταστροφή της εκστρατείας της μητέρας της για τη Γερουσία, αποδέχεται μια «ιδιαίτερη» θέση εργασίας.

Μπορεί ως εδώ όλα να φαντάζουν τετριμμένα, αλλά η Liz Friedman, σεναριογράφος της σειράς και πρώην υποψήφια για το βραβείο Emmy για την κωμική σειρά «Orange Is The New Black», ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις αστυνομικές σειρές.

Στο «Conviction» οι πρωταγωνιστές δεν ψάχνουν τους ενόχους, αλλά τους αθώους που καταδικάστηκαν κατά λάθος!

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια δέχεται τη θέση που της προτείνουν ως επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Conviction Integrity Unit και μαζί με την ομάδα της, που αποτελείται από δικηγόρους, ερευνητές και ειδικούς ιατροδικαστές, εξετάζουν περιπτώσεις όπου υπάρχει εύλογη υποψία ότι το λάθος άτομο έχει καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα.

Το «Conviction» (ξεκινά σήμερα 4/10 στο OTE CINEMA 4HD) έρχεται στην ελληνική τηλεόραση με στόχο να αποδείξει, πως ακόμα και οι ιστορίες μυθοπλασίας μπορούν να αναπαράγουν πιστά τα όσα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο. Ο αμερικανικός κινηματογράφος έχει ασχοληθεί επισταμένως με τις αστυνομικές αυθαιρεσίες και την απονομή δικαιοσύνης καταφέρνοντας πολλές φορές να παράγει ταινίες αριστουργήματα και σειρές που καθηλώνουν.

Ο OTE TV φιλοδοξεί λοιπόν να προσφέρει στους συνδρομητές του μία τηλεοπτική σειρά που θα τους κάνει να «κολλήσουν» και να καταστούν συμμέτοχοι της πρωταγωνίστριας Hayes Morrison αναλαμβάνοντας και οι ίδιοι, έστω και από απόσταση, το ρόλο του ερευνητή.

«Conviction»: Από σήμερα 4/10 και κάθε Τρίτη στις 23:00 στο OTE CINEMA 4HD.