Γιατί ανυπομονούμε να βγάλουμε το άχτι μας στο Forza 3 (pics & vid)

Gazzetta team
Γιατί ανυπομονούμε να βγάλουμε το άχτι μας στο Forza 3 (pics & vid)
Το αγαπημένο μας racing video game στο Xbox One επιστρέφει καλύτερο από ποτέ και εμείς ξέρουμε από τώρα ότι θα περάσουμε ατέλειωτες ώρες πίσω από το τιμόνι.

Ξυπνάς ένα πρωί και σου λένε: «είσαι υπεύθυνος για το Horizon Festival. Θα μπορείς να προσλάβεις όποιους θες, θα μπορείς να απολύσεις όποιους θες και θα έχεις στη διάθεσή σου 350 από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Α! Και όλα αυτά θα γίνουν στην Αυστραλία!».

Πώς θα σου φαινόταν; Φανταστικό ε;

Αυτό ακριβώς είναι το Forza Horizon 3! Ένα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο racing game που μας κάνει να μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου για να το «λιώσουμε»!

To Forza Horizon 3 δεν είναι ένα τυχαίο racing game! Είναι κάτοχος του "E3 2016 Game Critics Award for Best Racer" αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά ούτε και μικρό πράγμα.

Ας εξηγήσουμε λίγο όμως τον ενθουσιασμό μας Forza Horizon 3 για να μη μας περάσετε και για τίποτα τρελούς!

Καταρχάς το Forza Horizon 3 είναι ατέλειωτο! Εκτός από τα 350 αυτοκίνητα (όλα με την εκπληκτική λεπτομέρεια του ForzaVista), ο χάρτης του παιχνιδιού είναι διπλάσιος από εκείνον του Forza Horizon 2 – κάτι που εξασφαλίζει αμέτρητες ώρες gameplay!

Μιας και είπαμε για gameplay, το Forza Horizon 3 είναι το απόλυτο παιχνίδι για να λιώσετε με την παρέα σας! Και ξεκαθαρίζουμε.

Με τη νέα δυνατότητα Horizon Bluepring εκτός του ότι μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε αμέσως το παιχνίδι σας, μπορείτε να προσλαμβάνετε φίλους για να πρωταγωνιστήσουν (και να προσελκύσουν περισσότερους οπαδούς) στο φεστιβάλ του οποίου είστε υπεύθυνος.

Και ξέρετε το καλύτερο; Εάν οι φίλοι σας δεν καταφέρουν να προσελκύσουν περισσότερους οπαδούς, τους απολύετε και... no hard feelings.

Επίσης, στο Forza Horizon 3 παίζουν και άγρια κόλπα. Άγνωστες μέχρι τώρα λέξεις όπως "Danger Sign Jumps", "Convoys", "Drift Zones" και "Showcase" θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας. Άλλωστε, θα τις μνημονεύετε αρκετές φορές την ώρα που θα καλείστε να αντιμετωπίσετε έναν στόλο ή και κάτι πιο απλό ας πούμε όπως ένα γιγάντιο... zeppelin.

Ένα σημαντικό feature του Forza Horizon 3 είναι η δυνατότητα προσαρμογής όλων των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού! Από το να επιλέξετε τον δικό σας χαρακτήρα οδηγού και να φτιάξετε τα αυτοκίνητά σας, μέχρι να επιλέξετε ακόμα και τον δικό σας ήχο κόρνας. Φοβερό;

Ξεχάστε όμως και τα βαρετά πράγματα!

Μπορείτε να οδηγήσετε ένα από τα 350 καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου ακούγοντας τη μουσική που εσείς θέλετε επιλέγοντας έναν από τους 8 διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ή ακόμα και να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο σταθμό χρησιμοποιώντας τη δική σας playlist!

Όπως κάνετε στο αυτοκίνητό σας δηλαδή, με τη μικρή διαφορά ότι στο Forza Horizon 3 μπορείτε να οδηγείτε μια Lamborghini ας πούμε!

Και τέλος, όλα αυτά τα μοναδικά features είναι διαθέσιμα online για ατέλειωτες κόντρες με τους φίλους σας και μια ανεπανάληπτη online multiplayer περιπέτεια αγώνων ταχύτητας!

Όλα αυτά και χιλιάδες άλλα που θα ανακαλύψεις παίζοντας, θα έχεις την ευκαιρία να τα απολαύσεις από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου!

Αγόρασε το Forza Horizon 3 τώρα!

Πάρε μια γεύση από το 8λεπτο gameplay video:

Αλλά!

Αν βιάζεσαι, που μεταξύ μας, βιάζεσαι και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, λίγο νωρίτερα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 κυκλοφορεί η Ultimate edition του Forza Horizon 3!

Που περιλαμβάνει (κρατήσου):

- Το παιχνίδι Forza Horizon 3

- Steel book

- Early Access στις 23 Σεπτεμβρίου 2016

- Forza Horizon 3 Car Pass: Το Car Pass σου φέρνει 6 μηνιαία πακέτα αυτοκινήτων (7 αυτοκίνητα το πακέτο), ξεκινώντας τον Οκτώβριο 2016 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017.

- VIP Membership: Αποκλειστικά αυτοκίνητα, νέα events και πολλά ακόμη σε περιμένουν με το Forza Horizon 3 VIP membership! Τα μέλη του Forza Horizon 3 VIP θα λάβουν 5 αποκλειστικά VIP αυτοκίνητα: 2016 Lamborghini Aventador LP750-4 SV, 2016 Koenigsegg Regera, 2015 Ferrari F12tdf, 2015 Ultima Evolution Coupe 1020 και 2015 Ford Falcon GT F 351. Τα VIP μέλη θα έχουν επιπλέον προνόμια όπως διπλά Wheelspin κέρδη, πρόσβαση σε αποκλειστικά online events, δώρα και την κοινότητα Forza Horizon και άλλα πολλά.

- Motorsport All-Stars Pack: Αυτή είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις 10 από τα πιο «καυτά» αγωνιστικά αυτοκίνητα και να τα οδηγήσεις σε διαδρομές εκτός πίστας!

Και πώς θα απολαύσεις το Forza Horizon 3 καλύτερα;

Με το Xbox One S, τη νέα κονσόλα της Microsoft που κυκλοφόρησε σε περιορισμένη ποσότητα στην αρχή του καλοκαιριού σε μια συλλεκτική έκδοση! Το Χbox έγινε κομψότερο, λεπτότερο, εντυπωσιακότερο!

Το Xbox One S είναι η μόνη κονσόλα που είναι και 4K blu-ray player (+4K streaming)! Έχει τεχνολογία HDR για παιχνίδια και ταινίες, είναι 40% μικρότερη σε σχέση με το Xbox One και με ενσωματωμένο τροφοδοτικό!

Αλλά το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος!

Έρχεται με €299, μαζί με παιχνίδι!

Χτύπα το τώρα!

Forza 3 Horizon και ο χειμώνας θα είναι πιο τέλειος από ποτέ!