Οι προτάσεις του gazzetta.gr για το Σαββατοκύριακο!

Gazzetta team
Οι προτάσεις του gazzetta.gr για το Σαββατοκύριακο!
O,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη ανεβαίνει στην ατζέντα του gazzetta.gr, για να διαλέξετε από πέντε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα.

Θέατρο

Όρνιθες του Αριστοφάνη από το Νίκο Καραθάνο στη Στέγη
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανταποκρινόμενη στο θερμό ενδιαφέρον του κοινού, ανοίγει την Κεντρική Σκηνή της πριν την επίσημη έναρξη της σαιζόν για να παρουσιάσει για 5 παραστάσεις τους Όρνιθες του Αριστοφάνη στις 17, 18, 21, 22, & 23 Σεπτεμβρίου 2016. Ο Νίκος Καραθάνος με ένα σπουδαίο θίασο δημιουργούν και μια παράσταση-γιορτή των αισθήσεων, ριζωμένη στην αξεπέραστη ποιητική δύναμη της καταπληκτικής αυτής κωμωδίας.

Τιμές; Ζώνη Α1: 40€, Ζώνη Α2: 35€, Ζώνη Β: 25€, Ζώνη Γ: 15€, Ζώνη Περιορισμένης Ορατότητας: 10€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€
Πότε; 17, 18, 21, 22, & 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.30
Που; Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, Αθήνα

Χωρίζουμε λέμε των Ρήγα και Αποστόλου στο Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινωτής

Η καυστική κωμωδία «Χωρίζουμε λέμε», στον προτελευταίο σταθμό της φετινής της περιοδείας, με αφορμή ένα διαζύγιο ρίχνει μια διεισδυτική, γεμάτη χιούμορ, ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκλογές, κόμματα, οικονομία, ξανά εκλογές, social media, χλιδάτο παρελθόν, άγνωστο μέλλον. Ένα ζευγάρι, με πολλά μαζεμένα ο ένας για τον άλλον, απευθύνεται σε έναν δικηγόρο για το διαζύγιο του και καταλήγει να φεύγει αλλιώς απ’ ότι σχεδίαζε…!

Τιμές; Προπώληση 10€, Γενική Είσοδος 12€, Ανέργων / Πολυτέκνων / Φοιτητές 10€, ΑΜΕΑ δωρεάν

Πότε; Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00

Που; Δημοτικό Θέατρο Αλ. Μινωτή, Ιερά Οδός και Δαρδανελλίων, Αιγάλεω

Συναυλία

Η Monika στο Gagarin 205
Μετά από μία 12μηνη περιοδεία σε Ευρώπη και Αμερική, η Monika επιστρέφει στην Αθήνα με τη νεοϋορκέζικη μπάντα της, τους Planet Tiki και φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους στο Gagarin 205, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016. Το αθηναϊκό κοινό θα ακούσει σε πρώτη παρουσίαση το νέο, ακυκλοφόρητο single “Hey Hallelujah” του οποίου η πρεμιέρα έδωσε και τον τίτλο του live. Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει όλα τα παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια παιγμένα σε νέες ενορχηστρώσεις, και εκτελεσμένα από αμερικανούς μουσικούς.

Τιμές; Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Πότε; Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
Που; Gagarin 205, Live Music Space Λιοσιών 205, Αθήνα

Ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Πέτρας
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο τροβαδούρος του έρωτα θα δώσει, για πρώτη φορά στο Θέατρο Πέτρας, μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια. Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες, από ερωτικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, μέχρι το νέο του τραγούδι από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και βέβαια το δικό του αφιέρωμα στα νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

Τιμές; Προπώληση 13€ έως 31 Αυγούστου 15€ από 1 Σεπτεμβρίου
Πότε; Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Σινεμά

Ξανά από την αρχή
Μερικές φορές στη ζωή του κάθε ανθρώπου κάποιο τέλος μπορεί να είναι το σήμα για ένα νέο ξεκίνημα. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντέιβις που χάνει αναπάντεχα τη γυναίκα του... Περισσότερο αμηχάνος και μπερδεμένος νιώθει ο σύμβουλος επενδύσεων Ντέιβις παρά συνεντριμμένος από τον ξαφνικό χαμό της γυναίκας του σε τροχαίο - απ’ το οποίο ο ίδιος γλίτωσε χωρίς να αποκτήσει ούτε μια γρατζουνιά – και αδυνατεί πλέον να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις του. Οι συνάδελφοι και η οικογένεια του, θεωρούν ότι έχει πάθει σοκ και του δίνουν περίοδο χάρητος για να θρηνήσει. Όταν όμως η συμπεριφορά του γίνει εκκεντρική έως και ακραία, ο Ντέιβις θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πραγματικά σκληρό και συντηρητικό πρόσωπο της ζωής που δεν συγχωρεί κάθε μορφή διαφορετικότητας.