Σουβlike σε όλα! (pics)

Gazzetta team
Σουβlike σε όλα! (pics)
Δύο εστιατόρια στα νότια δίνουν πολλούς πόντους στο καλοκαίρι της Αθήνας.

Έχεις βγει σε άδεια και είσαι ακόμη στην Αθήνα; Κανένα πρόβλημα! Βρήκαμε τη λύση! Στο Σουβlike στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη θα φας παραδοσιακά εδέσματα με θέα τη θάλασσα και θα ξεχασεις για λίγες ώρες τις Κυκλάδες.

Δύο εστιατόρια με διακόσμηση στις αποχρώσεις του μπλε (τι άλλο;) και πολυσυλλεκτική προσέγγιση ελληνικού φαγητού και αγαπημένων προϊόντων – στις προτάσεις θα βρεις γνήσια ελληνικά τυριά όπως Ταλαγάνι Μεσσηνίας και Μαστέλο Χίου καθώς και παραδοσιακά εδέσματα, όπως το λουκάνικο Τζουμαγιάς από τις Σέρρες – έχουν την απάντηση στις απαιτήσεις του καθενός αυτό το καλοκαίρι.

Τι θα πάρεις;

Έχουμε και λέμε. Αν είσαι ανάμεσα σε εκείνους που αγαπούν την υγιεινή διατροφή θα επιλέξεις τη χωριάτικη σαλάτα με τα πιο φρέσκα λαχανικά ή τη σαλάτα με την τρυφερή ρόκα και το κατίκι Δομοκού ή εκείνη με την κινόα και το ρόδι – μια ωδή στα superfoods.

Όσο για τους μερακλήδες; Τα νέα είναι ευχάριστα, αφού οι επιλογές κρεατικών προέρχονται από σχολαστικά επιλεγμένες εγχώριες φάρμες. Όλα τα καλαμάκια είναι χειροποίητα και ο γύρος είναι 100% φτιαγμένος από χοιρινή πανσέτα. Χορταστικές επιλογές των 550 γραμμ. και άνω, είναι οι ζουμερές σταβλίσιες μπριζόλες από μοσχάρι καθώς και χοιρινό, αλλά και τα σπιτικά μοσχαρίσια μπιφτέκια και τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Δελεαστική πρόταση αποτελούν και τα burgers από 100% μοσχαρίσιο ή βουβαλίσιο κιμά.

Στα must και οι τηγανιτές πατάτες με τη ρίγανη ή την τριμμένη παρμεζάνα και η νόστιμη φουρνοπατάτα με τη σως φέτας πασπαλισμένη με γλυκιά πάπρικα.

Δεν φεύγεις από εδώ αν δεν γευτείς και την τραγανή χειροποίητη λαδόπιτα!

Στο τέλος η αρωματική πορτοκαλόπιτα με παγωτό καϊμάκι αφήνει την καλύτερη γεύση και σε πείθει να κάνεις κατευθείαν Σουβlike!

Σουβlike: Βουλιαγμένη: Λ. Ποσειδώνος 17, 210 8963 565, Βάρκιζα: Λ. Ποσειδώνος 10, 210 8974 448.