Τι θα γινόταν αν υπήρχε το Facebook και το Twitter στο Game of Thrones

Gazzetta team
Τι θα γινόταν αν υπήρχε το Facebook και το Twitter στο Game of Thrones
Πώς θα χρησιμοποιούσε η Sansa τα social media; Θα ήταν ο Tyrion γνωστός τουιτεράς; Ο Bolton θα είχε τελικά τον πιο νοσηρό λογαριασμό στο Ιnstagram;

Αν έχεις δει έστω και ένα επεισόδιο Game of Thrones, ξέρεις ότι οι αγαπημένες δραστηριότητες των χαρακτήρων του είναι τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τα ποζεριλίκια και οι sexytimes. Ό,τι ακριβώς κάνει πλέον και όλος ο κόσμος στα social media δηλαδή.

Ομολογουμένως, αν υπήρχαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Westeros, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα (πόσο γρήγορα πια να πετάξει ένα κοράκι;), αλλά από την άλλη θα ήταν και πολύ πιο βαρετή η σειρά, αφού στα περισσότερα πλάνα της κάποιος θα πληκτρολογούσε μόνος του σε ένα λάπτοπ.

Χάρη στα κανάλια Novacinema εμείς βλέπουμε, λοιπόν, τα επεισόδια του Game of Thrones σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική αποκλειστικά κάθε Κυριακή βράδυ (αν δε θέλουμε να ξενυχτήσουμε, με τη νέα λειτουργία τα γράφουμε και πατάμε το play αργότερα), ενώ κάθε Σάββατο παρακολουθούμε και την εκπομπή «After The Thrones» για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο. Στον ελεύθερο χρόνο μας, όμως, ανακαλύπτουμε και τον διαδικτυακό κόσμο του κάθε οίκου.

Και επειδή οι τύποι χρηστών των social media είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι σε οποιοδήποτε πραγματικό ή φανταστικό σύμπαν, είμαστε σίγουροι ότι στα ίντερνετς του GoT θα έπαιζαν οι εξής περσόνες:

O δαιμόνιος τουϊτεράς Tyrion


Ο Bolton με τα kinky stuff που θα ανέβαζε στο Instagram


Η Sansa Stark με τα συνεχή check-in της


...και τα ταγκαρίσματα ολόκληρης της παρέας στις εικόνες που θα ανέβαζε


Τα αδέρφια Tyrell και τα κάκιστα faceswaps που θα έκαναν στο Snapchat


Η Khaleesi με τα καυτά event της


...και τα μυστηριώδη facebook status της

Ο Μικροδάχτυλος που θα έκανε τα κουμάντα του προσπαθώντας να κερδίσει συμμάχους

Kαι ο Άγριος Πέφτουλας Tormund (που θα έτρωγε συνεχώς πλοκ)