Ημερομηνία για το major expansion του GTA Online

Gazzetta team
Ημερομηνία για το major expansion του GTA Online
Η Rockstar πρόκειται να επεκτείνει τον κόσμο του Grand Theft Auto Online, με την κυκλοφορία του Further Adventures in Finance and Felony expansion.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πακέτο επέκτασης που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για το GTA 5, το οποίο συνεχίσει την αποστολή “ultimate criminal kingpin”.

Το Further Adventures in Finance and Felony επιτρέπει στους παίκτες να επεκτείνουν την οργάνωση τους με το να γίνουν CEO μιας εγκληματικής επιχείρησης. Κάθε CEO θα έχει το δικό του γραφείο, καθώς επίσης και «ειδικά» ακίνητα που θα τους παρέχουν τον απαραίτητο χώρο για να μπορούν να κάνουν τις λαθραίες αγοροπωλησίες τους.

Ως CEO, θα μπορείτε επίσης να οργανώστε “Buy missions” (αγορές) και να στείλετε τους συνεργάτες σας για να ανακτήσουν κάποιο “Special Cargo”. Επιπλέον, το Pegassi Reaper είναι ένα από τα νέα οχήματα που θα προστεθούν στο game. Εκτός από τις παραπάνω δραστηριότητες, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με το LSPD και με τον εγκληματικό υπόκοσμο του Νότιου San Andreas. Δείτε τα πρώτα screenshots παρακάτω.

Πηγή: enternity.gr