Release Athens: Μέριμνα για ΑμεΑ και ειδική τιμή για παιδιά

Gazzetta team
Release Athens: Μέριμνα για ΑμεΑ και ειδική τιμή για παιδιά
Το Release Athens Festival έχει προβλέψει για κάθε λεπτομέρεια που θα εξυπηρετήσει άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα. Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Στις θέσεις των ΑμεΑ θα υπάρχει ειδική υπερυψωμένη εξέδρα με ράμπα, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες θα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από τον ειδικό χώρο.

Παρακαλούνται τα άτομα και οι συνοδοί τους, να δηλώσουν την παρουσία τους στο φεστιβάλ έως και 4 μέρες πριν από τη μέρα που θα παρεβρεθούν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καλούνται να αναφέρουν τα ονόματά τους και τον αριθμό του εισιτηρίου που έχουν ήδη αγοράσει.

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά έως 12 ετών.

Στο ταμείο του Release Athens Festival και για κάθε ημέρα του φεστιβάλ (1, 3, 7 και 13 Ιουνίου) θα πωλούνται εισιτήρια στην ειδική τιμή των 15 ευρώ, για παιδιά έως 12 ετών.

Ο συνοδός τους, παρουσία του παιδιού, θα αγοράζει το μειωμένο-ειδικό εισιτήριο αποκλειστικά από το ταμείο στην είσοδο του φεστιβάλ. Για κάθε παιδί έως 5 ετών, θα δίνονται δωρεάν ειδικές ωτoασπίδες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερα παιδιά.

Τονίζεται ότι τα ειδικά αυτά εισιτήρια δεν διατίθενται στην προπώληση του Release Athens Festival.

Για κάθε ερώτηση και απορία σχετικά με την πρόσβαση και τις διευκολύνσεις του φεστιβάλ, στείλτε το μήνυμά σας στα [email protected] και @ Facebook http://m.me/releaseathens

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το νέο φεστιβάλ που ξεκινά την 1η Ιουνίου, επισκεφτείτε το Releaseathens.gr