Gr-exit! (vids)

Gazzetta team
Gr-exit! (vids)
Για πρώτη φορά από το 2004 και μετά που υπάρχουν οι ημιτελικοί, η Ελλάδα δεν καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, μιας και το «Utopian Land» δεν έπεισε τους Ευρωπαίους. Στον τελικό η Κύπρος!

Eurovision ήταν και πάει! Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν θα βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου. Από το 2004 και μετά που έχουμε το σύστημα των ημιτελικών, η Ελλάδα μαζί με την Ρωσία ήταν οι μόνες που δεν είχαν αποκλειστεί ποτέ.

Το «Utopian Land» και οι Argo δεν έπεισαν τους Ευρωπαίους οι οποίοι οδήγησαν την χώρα μας σε... Gr-exit! Από την πολιτική ή το ποδόσφαιρο το περιμέναμε, στη Eurovision το ζήσαμε!

Αντίθετα η Κύπρος και το «Alter Ego» πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου στη Στοκχόλμη. Η ροκιά από την μεγαλόνησο κέρδισε τους Ευρωπαίους και κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό της Eurovision.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες εννέα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό μαζί με την Κύπρο, είναι τα φαβορί Ρωσία, Αρμενία και οι Αζερμπαϊτζάν, Ολλανδία, Ουγγαρία, Κροατία, Αυστρία, Τσεχία και Μάλτα.