Brain Games από το National Geographic Channel στην Τεχνόπολη

Gazzetta team
Brain Games από το National Geographic Channel στην Τεχνόπολη
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το National Geographic Channel, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη και συμμετέχει ενεργά στο Athens Science Festival. Από την Τετάρτη 6 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του National Geographic Channel (Δεξαμενές Καθαρισμού) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με τα «Brain Games», δράσεις οι οποίες θα επιχειρήσουν να «μπερδέψουν» το μυαλό τους και να αποκαλύψουν τελικά πώς αυτό λειτουργεί.

Διαδραστικές εφαρμογές, μια εντυπωσιακή ζωντανή οφθαλμαπάτη, παιχνίδια ικανότητας, λογικής σκέψης και συγκέντρωσης για όλες τις ηλικίες είναι κάποια από τα «Brain Games» που έχει σχεδιάσει το National GeographicChannel. Στο υπόγειο του χώρου, θα λειτουργήσει και φέτος το ιδιαίτερα δημοφιλές screening room µε επεισόδια από τις καλύτερες εκπομπές των National Geographic Channel και Nat Geo Wild.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλογές από το κορυφαίο περιεχόμενο των καναλιών National Geographic όπως η νέα καθηλωτική σειρά αναζήτησης «Η Ιστορία Του Θεού με τον Morgan Freeman», οι μεγάλες επιτυχίες «Cosmos: ASpacetime Odyssey», «Breakthrough», «Man V Viral» και «Street Genius» και βέβαια επεισόδια από τον πιο πρόσφατο κύκλο της βραβευμένης με Emmy σειράς «Brain Games».

Επίσης, το National Geographic Channel δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους που θα επισκεφθούν το χώρο, να διασκεδάσουν με μοναδικά επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες στα Nat Geo Kidscorners.

«Brain Games» από το National Geographic Channel στο Athens Science Festival 2016.

6 - 10 Απριλίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Χώρος: Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10)

Είσοδος Ελεύθερη!

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9:00 – 22:00

Σάββατο - Κυριακή: 11:00 – 22:00

Δείτε το επίσημο promo της ενέργειας: www.youtube.com/watch?v=4cbgNAvFosw

Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.natgeotv.com/gr, τη σελίδα του National Geographic Channel στο Facebook (www.facebook.com/NGCGreece) ή το κανάλι στο YouTube (www.youtube.com/user/NatGeoChannelGreece).