Οι προτάσεις για ένα lovers Weekend!

Gazzetta team
Οι προτάσεις για ένα lovers Weekend!
Αυτό το Σαββατοκύριακο ερωτευμένοι και μη, αδράξτε την ευκαιρία για ένα όμορφο διήμερο επιλέγοντας ανάμεσα στις 5 εναλλακτικές προτάσεις του gazzetta.gr

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση

Tango en Eros στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στις 13 Φεβρουαρίου το Μέγαρο Μουσικής μας βάζει σε ερωτικό κλίμα με ένα ολοήμερο αφιέρωμα στον πιο φλογερό και δημοφιλή λατινοαμερικάνικο χορό, το tango. Tα ζευγάρια στροβιλίζονται στην σκηνή και εξυμνούν αυτό το μυστήριο! Κάθε Tango και μια ιστορία αγάπης, ένα κοκτέιλ αντιφατικών συναισθημάτων, ενθουσιασμός και πόνος μαζί, ρομαντισμός και αμφιβολίες, χρώματα που εναλλάσσονται, δυο καρδιές που χτυπάνε δυνατά μαζί στον ρυθμό του πάθους!


Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πότε; Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

Τιμές; από 5€ έως 30€

Stand up Comedy

About Sex με την Κατερίνα Βρανά στο Θέατρο 104

H Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με την καινούρια κωμική παράσταση "About Sex", που ταιριάζει γάντι για τους ακομπλεξάριστους με το σεξ. Η παράσταση ασχολείται με τον νέο τρόπο εύρεσης συντρόφων, τις νέες τάσεις, το πατροπαράδοτο σεξ, τις αλλαγές της εποχής, την ταχύτητα εναλλαγής του παρτενέρ, ακόμη και με τις πάπιες... Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε μέχρι δακρύων, αρκεί να είστε πάνω από 18!


Που; Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (Μετρό Κεραμεικός)
Πότε; Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.15

Τιμές; Γενική είσοδος: 10€

Έξοδος

Σπύρος Γραμμένος στο Passport

Ο Σπύρος Γραμμένος συναντάει τον διαβολάκο του έρωτα και μαζί ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φλεβάρη, στο Passport-Κεραμεικός Upstairs. Διάφοροι καλεσμένοι και υπέροχοι μουσικοί θα περάσουν από το πατάρι του, για να χορέψουμε και να χωνέψουμε αγκαλιασμένοι κάτω από το φως το ηλεκτρικό! Θα παίξει και τον καινούριο δίσκο, που εκείνες τις μέρες θα ψήνεται για να βγει στην κυκλοφορία.

Που; Passport-Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Πότε; Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21.00

Τιμές; 10€ (με μπύρα ή κρασί, στο bar), 16€ (με ποτό, σε τραπέζι)

Idra Kayne

Γι’ αυτούς που θέλουν να περάσουν μια εναλλακτική βραδιά και αγαπούν τη saul μουσική, η Idra Kayne υπόσχεται να παρουσιάσει ένα από τα πιο εκρηκτικά live της πόλης. Μισή Ελληνίδα μισή Αφρικανή, η Idra θεωρείται η Soul Funk Queen της πόλης και επιστρέφει για μία ακόμη δυναμική εμφάνιση στο Roof Stage του Gazarte, παρουσιάζοντας ένα uplifting set με το δικό της πρωτότυπο υλικό και κομμάτια που αγαπάει και διασκευάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Που; Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Πότε; Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 22.00

Τιμές; Γενική είσοδος 7€

Κινηματογράφος

Τράμπο

O Dalton Trumbo, από τα μεγαλύτερα θύματα του Μακαρθισμού, ήταν ένας χαρισματικός, γεμάτος φινέτσα και σαρδόνιο χιούμορ, σεναριογράφος που κατάφερε να ξεγελάσει το Χόλιγουντ (απ’ το οποίο διώχτηκε λόγω των αριστερών πεποιθήσεων του) κερδίζοντας 2 Όσκαρ με ψεύτικο όνομα! Το 1947 που ξεκινά η ταινία o Dalton Trumbo (Bryan Cranston) είναι ήδη ένας φτασμένος σεναριογράφος και εξέχουσα προσωπικότητα στο Χόλιγουντ, που εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό. Δυναμικός ακτιβιστής και μέλος του κομμουνιστικού κόμματος, υποστηρίζει με πάθος τα εργατικά συνδικάτα, ερχόμενος πολλές φορές σε σύγκρουση με τα αφεντικά του. Όταν ξεκινάει το κυνήγι μαγισσών επί Μακαρθισμού, καλείται στο δικαστήριο μαζί με άλλους συναδέλφους του για να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Αντιαμερικανικών Ενεργειών. Ο Trumbo αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις και καταλήγει στη φυλακή για 11 μήνες. Όταν απελευθερώνεται τα στούντιο όπου δούλευε μέχρι πρότινος, του κλείνουν την πόρτα και αναγκάζεται να γράφει σενάρια για ευτελείς b movies χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο...