Μάριο Μπιόντι: Ο Ιταλός με τη «μαύρη» φωνή επιστρέφει για μια soul jazz συναυλία

Gazzetta team
Μάριο Μπιόντι: Ο Ιταλός με τη «μαύρη» φωνή επιστρέφει για μια soul jazz συναυλία
Μετά από τις δύο sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα πριν από τρία χρόνια, ο Μάριο Μπιόντι έρχεται ξανά στον «τόπο του εγκλήματος».

Ο Iταλός τραγουδιστής της Soul-Jazz, θα εμφανιστεί 6 Μαρτίου στο GAZARTE.

Με τη βαθιά και αισθαντική χροιά του, ο λευκός τραγουδιστής με τη «μαύρη» φωνή μας ταξιδεύει στην εποχή των μεγάλων music halls, διατηρώντας παράλληλα ένα σύγχρονο στοιχείο, αλλά και το ιταλικό του ταμπεραμέντο.
Είτε τραγουδάει jazz, είτε soul standards, είτε δικά του τραγούδια, η ιδιαίτερη φωνή του του, οι πλούσιες ενορχηστρώσεις, οι μελωδίες, καθώς και το απαράμιλλο στιλ του, δημιουργούν ένα σύνολο που μαγνητίζει.

Ο χαρισματικός Μπιόντι έχει ήδη βρεθεί στη σκηνή με μερικές από τις μεγαλύτερες φωνές της Ιταλίας όπως οι Fiorello, Califano και Bongusto αλλά και με τον αμερικανό θρύλο της soul, Ray Charles.
Σημαντικός σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη Burt Bacharach, ενώ η καλλιτεχνική του συνάντησή με τον βετεράνο της soulfoul house σκηνής, Dimitri from Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

Μάριο Μπιόντι

GAZARTE Theater Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Κυριακή 6 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης (21:30)
Τιμές: A ζώνη: 65ευρώ, Β ζώνη: 55ευρώ, Όρθιοι 30ευρώ
Τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό

Πηγή:iefimerida.gr