Η Τζέιν πήρε το όπλο της... (pics & vid)

Gazzetta team
Η Τζέιν πήρε το όπλο της... (pics & vid)
Η Νάταλι Πόρτμαν συμμαχεί με τον Τζόελ Έτζερτον και τα βάζουν με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, τον πιο σκληροτράχηλο κι απάνθρωπο εγκληματία που γνώρισε η Άγρια Δύση.

«Η Τζέιν Πήρε το Όπλο της» και καλπάζει από αύριο σε ένα εντυπωσιακό ουέστερν γεμάτο δράση και σασπένς!

Σ' έναν κόσμο παρανόμων, εκεί που η εξουσία επιβάλλεται από τον κανόνα του ισχυρού και η απονομή δικαιοσύνης είναι υπόθεση προσωπική, η δυναμική Τζέιν Χάμον θα πρέπει να πάρει το όπλο της και να περάσει μέσα από σφαίρες για να επιβιώσει. Η Τζέιν ζει σε μια φάρμα σε μια άγρια πεδιάδα της Δύσης με τον σύζυγό της, Μπιλ, και την μικρή τους κόρη. Όταν ο Μπιλ φτάνει βαριά τραυματισμένος στο σπίτι τους μετά από μια συνάντηση με τον αμείλικτο Τζον Μπίσοπ και τη συμμορία του, η Τζέιν ξέρει ότι ο Μπίσοπ δεν θα σταματήσει μέχρι όλη της η οικογένεια να πέσει νεκρή.

Στην απελπισία της, στρέφεται για βοήθεια στον Νταν, έναν άνδρα από το παρελθόν της. Όσο οι δυο τους οχυρώνουν το σπίτι με θανάσιμες παγίδες, τα παλιά τους συναισθήματα ξαναφουντώνουν εν μέσω της καταιγιστικής δράσης και η Τζέιν θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον άνδρα της και τον παλιό της έρωτα, σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση. Όσο η απειλή γίνει ασφυκτική, η εκδίκηση θα πρέπει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα και η μάχη που θα ακολουθήσει δεν έχει προηγούμενο.

«Η Τζέιν Πήρε το Όπλο της»: Η συναρπαστική κινηματογραφική περιπέτεια κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.