Hero Mode στο The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Gazzetta team
Hero Mode στο The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Όπως όλα δείχνουν, το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD για το Wii U δεν θα είναι απλά ένα remaster και πέρα από τις βελτιώσει στον τεχνικό τομέα, θα υπάρχει υποστήριξη για amiibo, ένα νέο mode, νέα αντικείμενα αλλά και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του GamePad.

Το νέο mode θα έχει την ονομασία “Hero Mode και σε αυτό, ο Link θα δέχεται διπλάσιο ποσοστό ζημιάς, που δεν αποκλείεται να αυξάνεται σε τριπλάσιο ή τετραπλάσιο αν κάποιος χρησιμοποιεί το amiibo του Ganondorf. Επιπλέον, ναι μεν τα πορτοφόλια των παικτών θα είναι πιο μεγάλα, όμως δεν θα μπορούν να παίρνουν περισσότερα ruppees όταν αυτά γεμίσουν.

Ακόμα θα υπάρχει το “Ghost Lantern” που θα κάνει το Poe fetch-quest περισσότερο ελκυστικό, με τη λάμπα θα φωτίζει περισσότερο όταν πλησιάζετε ένανPoe. Τέλος, όσον αφορά το GamePad, πέρα από τη δυνατότητα για off-TV play, οι παίκτες θα μπορούν να διαχειριστούν με΄σω αυτού το inventory, το χάρτη αλλά και να μεταμορφώνονται γρήγορα σε Wolf Link.

Τέλος η σύνδεση με το Miiverse θα πραγματοποιείται και αυτή μέσω του GamePad οπότε και θα γίνεται χρήση των Twilight Princess stamps. Σας υπενθυμίζουμε ότι το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U στις 4 Μαρτίου 2016.

Πηγή: enternity.gr