Eξι προτάσεις διασκέδασης για το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Gazzetta team
Eξι προτάσεις διασκέδασης για το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα
Σαββατοκύριακο στην πόλη και οι επιλογές για εξόδους είναι πολλές. Πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε, διαβάστε τις προτάσεις του gazzetta.gr

Live

Black Keys

To Rockwave Festival γιορτάζει τα 20 του χρόνια και επιστρέφει φέτος μ’ ένα πολύ δυνατό line up. Την αρχή κάνουν οι Black Keys, για πολλούς η μεγαλύτερη ροκ μπάντα αυτή τη περίοδο, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 30 Μαΐου στο Terravibe.

Που: TerraVibe Park, 37o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Μαλακάσα
Πότε: Σάββατο 30 Μαΐου
Εισιτήριο: 42€ (vip)
Οι πόρτες ανοίγουν: 15.00

Θεοδοσία Τσάτσου
Για όσουν θέλουν μια πιο χαλαρή και «παρεΐστικη» διάθεση, η Θεοδοσία Τσάτσου θα βρίσκεται στον Πολυχώρο Χυτήριο. Η εκφραστική ερμηνεύτρια και υπόσχεται να μας κινήσει σε rock, soul, funky και blues ρυθμούς με τον μοναδικό τρόπο που αυτή γνωρίζει.
Πότε: Σάββατο 30 Μαΐου
Που: Πολυχώρος Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, τηλ.: 2103412313
Έναρξη: 21.30
Εισιτήρια:10€

Kώστας Τουρνάς

Συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, ποιητής, ο Κώστας Τουρνάς είναι ένας καλλιτέχνης που συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου! Φέτος επιστρέφει στις live εμφανίσεις, στη σκηνή του music theatre ΣΦΙΓΓΑ, παρουσιάζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με τις γνωστές του επιτυχίες αλλά και δημοφιλή τραγούδια που έχει δώσει κατά καιρούς σε συναδέλφους του.

Που: MUSIC THEATRE ΣΦΙΓΓΑ Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13), ΑθήναΤηλ. Κρατήσεων 211-4096149, 698-7844845

Πότε: Παρασκευή Σάββατο- 22.00

Cinema

Η Χώρα του Αύριο
Το «Tomorrowland» της Disney, που αναμένεται να είναι ένα μεγάλα blockbusters του 2015, είναι μια φαντασμαγορική περιπέτεια με εντυπωσιακά εφέ που εξελίσσεται σ’ ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν. Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη (Robertson) με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη (Clooney). Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού μέρους, κάπου στον χώρο και στον χρόνο, που ακούει στο όνομα «Η Χώρα του Αύριο» (Tomorrowland). Αυτό που καλούνται να κάνουν, θα αλλάξει τον κόσμο και τους ίδιους για πάντα.

Θέατρο
Ο Βιολιστής στη Στέγη
Οι φίλοι του μιούζικαλ δεν πρέπει να χάσουν το Βιολιστή στην Στέγη στο θέατρο Badminton. Ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway παρουσιάζεται στην Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση με πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς και χορευτές. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην τσαρική Ρωσία του 1905 (λίγα χρόνια δηλαδή πριν την Οκτωβριανή Επανάσταση), σ’ ένα μικρό χωριό και αφηγείται την περιπέτεια του Τεβιέ, ενός φτωχού εβραίου γαλατά. Η καθημερινότητα του Τεβιέ, ο οποίος ζει ευτυχισμένος τηρώντας πιστά τις εβραϊκές παραδόσεις, διαταράσσεται όταν οι κόρες του «επαναστατούν». Πρωταγωνιστούν οι Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουϊζίδου, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κ.α.

Θέατρο Badminton: Άλσος Στρατού, 15773 Γουδή - τηλ. 210 8840600 - www.abcd.gr
Παραστάσεις: Έως 31 Μαΐου 2015
Μέρες και Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή: 19.30, Πέμπτη & Παρασκευή: 20.30, Σάββατο: 17.00 & 21.00
Εισιτήρια: Α Ζώνη 45€, Β Ζώνη 35€, Γ Ζώνη 25€, Δ Ζώνη 15€, Σπουδαστικό 10€

Έξοδος
Live Clubbing

Με νέο concept μας υποδέχεται φέτος το Ακρωτήρι Club Restaurant. Κάθε Σάββατο και Κυριακή το δημοφιλές club της παραλιακής μετατρέπεται σε πίστα με τον Νίκο Βέρτη να πρωτοστατεί και να απογειώνει το κέφι.
Που: Ακρωτήρι club restaurant, Βασιλέως Γεωργίου Β5 , Άγιος Κοσμάς, Άλιμος.
Πότε: Από το Σάββατο 30 Μαΐου