Το «Φονικό Όπλο» επιστρέφει με πρωταγωνιστές και πάλι τους Mel Gibson και Danny Glover!

Gazzetta team
Το «Φονικό Όπλο» επιστρέφει με πρωταγωνιστές και πάλι τους Mel Gibson και Danny Glover!
Ο παραγωγός Dan Lin επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Hollywood Reporter πως ετοιμάζεται «Φονικό Όπλο 5», στο οποίο θα πρωταγωνιστούν και πάλι Mel Gibson και Danny Glover!

Το «Φονικό Όπλο» επιστρέφει!

Μια φήμη ετών, πως θα υπάρξει και 5η ταινία, επιβεβαιώθηκε, με τον 46χρονο παραγωγό Dan Lin να τονίζει πως ο ίδιος και ο 89χρονος(!) Richard Donner -που καθόταν στην καρέκλα παραγωγού και σκηνοθέτη και σε όλες τις προηγούμενες- εργάζονται, προκειμένου το franchise να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, 22 χρόνια μετά το «Φονικό Όπλο 4»!

Και όχι μόνο αυτό.

Όπως αποκάλυψε στο Hollywood Reporter, πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι ο 64χρονος Mel Gibson και ο 73χρονος Danny Glover!

«Θα κάνουμε ένα τελευταίο ''Φονικό Όπλο''. Με τον Richard Donner να επιστρέφει στη σκηνοθεσία και όλο το αρχικό καστ επίσης. Και αυτό είναι απίστευτο! Η ιστορία είναι πολύ προσωπική για τον Donner», τόνισε ο Lin και πρόσθεσε: «Mel και Danny είναι πανέτοιμοι και το μόνο που περιμένουν είναι το σενάριο».

Το πρώτο «Φονικό Όπλο» κυκλοφόρησε το 1987 και προκάλεσε... χαμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Έγιναν άλλες τρεις ταινίες, το 1989, το 1992 και το 1998.

Πριν από δύο χρόνια είχαν «φουντώσει» τα σενάρια για το 5ο μέρος, αλλά τότε φαίνεται ότι είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη Warner Bros., το οποίο, ωστόσο, σήμερα έχει ξεπεραστεί.