Σεκιουριτάδες ρίχνουν πόρτα στον ντράμερ των Aerosmith που θέλει να μπει στην πρόβα (vid)

Gazzetta team
Σεκιουριτάδες ρίχνουν πόρτα στον ντράμερ των Aerosmith που θέλει να μπει στην πρόβα (vid)
Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τον -πρώην- ντράμερ των Aerosmith, Joey Kramer, να επιχειρεί να μπει στην πρόβα της μπάντας και δύο σεκιουριτάδες να μην τον αφήνουν!

Τρομερά και φοβερά πράγματα συμβαίνουν σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον ντράμερ Joey Kramer, ιδρυτικό μέλος των Aerosmith.

Όπως σας γράψαμε το πρωί, ο Kramer έχει κάνει μήνυση στο συγκρότημα, καθώς τα υπόλοιπα μέλη (και φανταζόμαστε ατζέντηδες και λοιποί) δεν τον αφήνουν να επιστρέψει, μετά από έναν τραυματισμό που είχε και ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για λίγους μήνες το 2019. Τον υποχρέωσαν, μάλιστα, να περάσει από... οντισιόν, «κόβοντάς» τον τελικά!

Το TMZ, λοιπόν, που έφερε στο «φως» τη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο-ξεφτίλα, που δείχνει δύο σεκιουριτάδες να ρίχνουν πόρτα στον 69χρονο Kramer -με την 50χρονη πορεία στην μπάντα- ενώ επιχειρεί να μπει στην πρόβα των Aerosmith!

Παρά την κατακραυγή, το αμερικανικό δίκτυο αποκαλύπτει πως το δικαστήριο αποφάνθηκε τα εξής: «Με δεδομένο ότι ο Joey Kramer δεν έχει παίξει με το συγκρότημα εδώ και έξι μήνες και δεν υπάρχει χρόνος για να γίνουν πρόβες, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δείχνουν ότι η επιστροφή του είναι προς το συμφέρον των επιχειρηματικών πλάνων της μπάντας».

Το εξωφρενικό είναι, ωστόσο, ότι, μετά το παραπάνω περιστατικό και την απόφαση του δικαστηρίου, ο Joey Kramer υποστηρίζει τώρα ότι οι Aerosmith του έστειλαν κανονικά το πρόγραμμα με τις πρόβες και του ζήτησαν, μάλιστα, ακόμη και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί στο κόκκινο χαλί του αποψινού (23/1) MusicGala, ενόψει των βραβείων Grammy της Κυριακής!