Μήνυση στους Aerosmith από τον ντράμερ τους, που τον ανάγκασαν να περάσει από... οντισιόν!

Gazzetta team
Μήνυση στους Aerosmith από τον ντράμερ τους, που τον ανάγκασαν να περάσει από... οντισιόν!
Χαμός στους Aerosmith, αφού ο ντράμερ τους, Joey Kramer, έκανε μήνυση στην μπάντα, υποστηρίζοντας πως δεν τον αφήνουν να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για λίγους μήνες μέσα στο 2019, ενώ τον ανάγκασαν να περάσει από οντισιόν!

Να που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

Βέβαια, μόνο οικογένεια δεν θυμίζουν τα μέλη των Aerosmith. Το αντίθετο.

Διότι, σύμφωνα με το TMZ, στην αμερικανική μπάντα γίνεται αυτή την περίοδο... χαμός!

Ο λόγος είναι ότι ο ντράμερ -μέχρι πρόσφατα, τουλάχιστον- των Aerosmith, Joey Kramer, έκανε μήνυση στο συγκρότημα, υποστηρίζοντας ότι δεν τον αφήνουν να επιστρέψει, μετά από μία απουσία λίγων μηνών, το 2019, λόγω τραυματισμού!

Και μιλάμε, φυσικά, για τον Joey Kramer, που είναι στην μπάντα από την πρώτη μέρα της, μαζί με τους Tom Hamilton και Steven Tyler.

Ο 69χρονος, λοιπόν, λέει ότι, μετά τον τραυματισμό του, την περασμένη άνοιξη, ήταν έτοιμος να επιστρέψει για τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Τα υπόλοιπα μέλη, όμως, του επέβαλαν να περάσει... οντισιόν, για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει!

Κάτι, δε, που δεν έχει συμβεί με κανένα άλλο μέλος της μπάντας, που χρειάστηκε να λείψει για διάφορους λόγους.

Όλο αυτό το θέμα, μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Kramer, τον «χαντάκωσε», καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά τον Νοέμβριο, ενώ το φοβερό είναι ότι κάλυψε και τα έξοδα για την πληρωμή του αντικαταστάτη του!

Ισχυρίζεται, δε, ότι δέχθηκε, τελικά, να κάνει την οντισιόν, αλλά κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος δεν έδωσε το «παρών»!

Αντ' αυτού, τον ανάγκασαν να παίξει με μετρονόμο και να στείλει τις ηχογραφήσεις για να αξιολογηθούν, με την απάντηση να είναι αρνητική! Εν ολίγοις... τον έκοψαν, αφού, όπως είπαν, δεν είχε την κατάλληλη ενέργεια.

Τώρα, ο Kramer, ζητά από το δικαστήριο να επιστρέψει στην μπάντα, που έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις για τα 50 της χρόνια, αλλά και παρουσία στα Grammy.

Στον αντίποδα, οι Aerosmith υποστηρίζουν ότι έδωσαν στον ντράμερ πολλές ευκαιρίες για να επιστρέψει και δεν το έκανε, επιβεβαιώνοντας τις οντισιόν και λέγοντας ότι το παίξιμό του δεν ήταν καλό.