Netflix: 76 εκατ. συνδρομητές είδαν έστω και δύο λεπτά από το «The Witcher»

Gazzetta team
Netflix: 76 εκατ. συνδρομητές είδαν έστω και δύο λεπτά από το «The Witcher»
Το νέο σύστημα μέτρησης από το Netflix αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τον τρόπο που το Netflix υπολογίζει μια θέαση περιεχομένου.

Μέχρι σήμερα αυτό που όλοι γνωρίζαμε είναι ότι ο συνδρομητής θα έπρεπε να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% μιας σειράς ή ταινίας για να υπολογιστεί στα νούμερα τηλεθέασης.

Η δημοφιλής πλατφόρμα ενημέρωσε τους επενδυτές ότι αυτό, πλέον, έχει αλλάξει και για να υπολογιστεί μια θέαση, αρκεί ένας λογαριασμός να έχει δει τουλάχιστον δύο λεπτά από μια σειρά ή ταινία!

Σύμφωνα με το Netflix, το χρονικό όριο των δυο λεπτών κρίνεται αρκετό για να αποφασίσει κάποιος αν θα δει, τελικά, ή όχι μια σειρά ή μια ταινία.

Με βάση, λοιπόν, τα νέα δεδομένα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι το «The Witcher» είναι η δημοφιλέστερη σειρά, καθώς την πρώτη σεζόν παρακολούθησαν 76 εκατ. λογαριασμοί στις τέσσερις εβδομάδες προβολής της.

Επιπλέον, το Netflix ανακοίνωσε ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019 αύξησε τους συνδρομητές του κατά 8,76 εκατομμύρια, φθάνοντας πλέον τα 167 εκατομμύρια παγκοσμίως. Η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει περίπου επτά εκατομμύρια νέους συνδρομητές στο πρώτο τρίμηνο του 2020, με την Ασία να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά του.

Πηγή: reader.gr