Πέντε βίντεο που «ουρλιάζουν» ότι τα live των In Flames σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν χάνονται! (vids)

Gazzetta team
Πέντε βίντεο που «ουρλιάζουν» ότι τα live των In Flames σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν χάνονται! (vids)
Στο gazzetta.gr ψάξαμε, βρήκαμε, είδαμε και κοπανιόμαστε ήδη με πέντε βίντεο από live των In Flames, που αποδεικνύουν ότι η επιστροφή τους στην Ελλάδα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, θα είναι ένα ατελείωτο πάρτι, που δεν χάνεται!

Αποτελούσε συναυλιακό απωθημένο ετών.

Αρκετοί, άλλωστε, δεν τους έχουν δει ποτέ live, αφού η πρώτη και η τελευταία φορά, που πέρασαν από τα μέρη μας, ήταν το πολύ μακρινό 2000, στο Rockwave.

Εκείνη η εμφάνιση των In Flames, ωστόσο, ακριβώς λίγο πριν κυκλοφορήσει το ''Clayman'', «ανάγκασε» όσους ήταν τότε στο Πάρκο Τρίτση να τους... ψάξουν, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για την μπάντα από τη Σουηδία, που ανέβηκε στη σκηνή και τα ισοπέδωσε όλα.

Όπως κάνει, εξάλλου, κάθε φορά, όλα αυτά τα χρόνια.

Οι In Flames θεωρούνται πια ένα από τα πλέον επιδραστικά συγκροτήματα στον κόσμο, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στη «γέννηση» και στην εξάπλωση του σουηδικού -ή μελωδικού- death metal, με τις ζωντανές εμφανίσεις τους να... σε παίρνουν και να σε σηκώνουν!

Στο gazzetta.gr, λοιπόν, ψάξαμε, βρήκαμε, είδαμε και κοπανιόμαστε ήδη με πέντε βίντεο -μεταξύ των οποίων η σαρωτική εμφάνισή τους στο Hellfest του 2017- που μαρτυρούν πως τα live των In Flames είναι ένα ατελείωτο πάρτι!

Σαν αυτά που έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 16 και 17 Μαΐου αντίστοιχα... και δεν χάνονται!